SPERO Sproei & Extractie reinigingsmachine 3000Watt TR3001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De TR3001 is een professionele sproei-extractiemachine voor het reinigen van kleine en grotere tapjit en bekleding oppervlakken. De zuiger beschikt over 1000Watt zuigmotoren en een geintegreerde waterpomp om extractie vloeistoffen mee te vernevelen. Tevens is de zuiger voorzien van een 60 liter RVS tank met aftappunt, een aparte tank voor de extractie vloeistof, een lange stalen zuigstang met een brede tapijtzuigmond en een kleine hand zuigmond met tapijtmondstuk.Dit is de meest veelzijdige meubel en tapijtreiniger voor het intensief reiniging van de vuilste tapijten, bekleding en meubelen. De benodigde toebehoren worden standaard bijgeleverd. Met de sproeifunctie word de bekleding of tapijt ingespoten, waarna het vuil en het reinigingsmiddel effectief wordt afgezogen. Voorzien van een anti-schuim katoenen filterzak, voor optimaal gemak. De motoren zijn afzonderlijk van elkaar in te schakelen voor het juist doseren van de zuigkracht.

LET OP!!
Gebruik enkel PH neutrale reinigingsmiddelen om schade aan het pompsysteem, rubbers en afdichtingen van dit apparaat te voorkomen. Het gebruik van schoonmaakazijn, producten met een lagere PH waarde dan 7.0, chloor of andere bijtende middelen is niet mogelijk. Spuit het gehele sproeisysteem na gebruik direct door met schoon water.
 
Bel bij twijfel voor passend advies, of dit product zal voldoen aan uw verwachtingen.

De motoren zijn afzonderlijk van elkaar in te schakelen voor een juiste dosering van de zuigkracht. Deze zuiger is voorzien van een 60 liter tank met aftappunt en een aparte tank voor de PH neutrale extractie vloeistof.

LET OP!!|

Reinig dagelijks de vlotter en het gehele spuitsysteem met schoon water. De vlotter zorgt ervoor dat er geen water in de motor kan worden gezogen. Reinigingsmiddel wat in het pomp en sproeisysteem langer dan 2 uur blijft zitten, kan schade aan de rubbers en het membraam van de pomp veroorzaken. Spuit daarom het gehele sproeisysteem na gebruik direct door met schoon water. Schade aan de motor door stof of water (wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud aan de vlotter) valt niet onder enige garantie! Deze zuiger is niet geschikt voor bouw of steenstof. Wees voorzichtig met het rijden bij een volle tank vloeistof. Stuitert de tank tijdens het rijden met een volle tank, dan kan door de 60kg gewicht de voorwielen beschadigen. Gebruik enkel PH neutrale reinigingsmiddelen om schade aan het pompsysteem en rubbers en afdichtingen van dit apparaat te voorkomen. Het gebruik van schoonmaakazijn, producten met een lagere PH waarde dan 7.0, chloor of andere bijtende middelen is niet mogelijk. Bel bij twijfel voor passend advies of dit product zal voldoen aan uw verwachtingen.

Schade aan de voorwielen, rubbers, packingen, lagers en het sproeisysteem valt niet onder garantie maar zijn onderhoudskosten.

Merk:

SPERO

Artikelnummer:

TR3001

Tank capaciteit: 60 liter Roestvast staal
Aantal zuigmotoren:

3 x 1000Watt

Vermogen zuigmotor:  3000Watt
Onderdruk: 250MBar
Vermogen sproeimotor: 110Watt
Sproeidruk: 2Bar
Luchtsnelheid: 106 liter p/ sec
Slang: 2.8mtr
Inclusief: Katoenen filter, 1.5 mtr lange zuigstang, kleine zuigmond, aftapslang tank
spero
TR3001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten