12 liter Stalen bak leiding afperspomp max. 60Bar SAP2001

  • Beschrijving
  • Specificaties

Stalen Leiding afperspomp SPERO SAP2001 voor druk- en dichtheidstesten van leidingsystemen en tanks gevuld met water, olie of ethyleen glyc. Universele toepassing In de sanitair-, verwarmings-, zonnebank-, en sprinklerinstallatie, bij perslucht-, stoom-, en koelsystemen, olie-installaties, in ketel-, druktankbouw en zonneboiler systemen.Robuuste metalen uitvoering voor zware belasting. Corrosiebestendig, gepoedercoat plaatstalen reservoir met 12 liter inhoud. Torsievrije hendel met ergonomische handgreep uitgerust met een borgpen zodat de hendel vast te zetten is als draaggreep. Slijtarme drukzuiger van messing Ø30mm. De Hogedruk slangaansluiting beschikt over een uitwendige 1/2" schroefdraad, zoals gebruikt wordt op de CV en Water koppelingen van de merken Bonfix & VSH etc...

Verdeelplaat met stevige beschermkap voor manometer. TIP! Voeg de FeramoTools lekdetectie toe aan het test water waardoor de installatie tevens op lekkage gecontroleerd wordt.

LET OP!! Bij het verpompen van andere producten als water, dient u na gebruik de afperspomp door te spoelen met warm water of terpentine om aantasting van de rubbers in het pompsysteem te voorkomen. Gebruikt u de pomp voor lange tijd niet, spoel dan na met terpentine.


Merk: SPERO
Model: SAP2001
Max Test- en drukbereik: 60Bar
Vloeistof verplaastsing per slag: 110 ml (9 slagen om 1,0 liter te verpompen)
Water, olie, glycol pH-waarde van de vloeistoffen: 7-12
Temperatuur van de vloeistoffen: -30 tot 60°C
Viscositeit van de vloeistoffen: 1,5 mPa s
Afmetingen: 51 x 19 x 30cm
Met kalibratiecontract: NEE
SAP2001
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten