12 liter RVS bak leiding afperspomp max. 60Bar SAP3001

  • Beschrijving
  • Specificaties

Roestvast stalen SPERO SAP3001 afperspomp voor druk- en dichtheidstesten van leidingsystemen en tanks. Universele toepassing In de sanitair-, verwarmings-, zonnebank-, en sprinklerinstallatie, bij perslucht-, stoom-, en koelsystemen, olie-installaties, in ketel-, druktankbouw en zonneboiler systemen. Robuuste RVS uitvoering, voor zware belasting en een lange levensduur. Corrosiebestendig roestvast stalen reservoir met 12 liter inhoud. Torsie vrije hendel met ergonomische handgreep uitgerust met een borgpen zodat de hendel vast te zetten is als draag greep. Slijtarme drukzuiger van messing Ø 30mm. De Hogedruk slangaansluiting beschikt over een uitwendige 1/2" schroefdraad, zoals gebruikt wordt op de CV en Water koppelingen van de merken Bonfix & VSH etc...

Verdeelplaat met stevige beschermkap voor manometer. TIP! Voeg de FeramoTools lekdetectie toe aan het test water waardoor de installatie tevens op lekkage gecontroleerd wordt.

LET OP!! Bij het verpompen van andere producten als water, dient u na gebruik de afperspomp door te spoelen met warm water of terpentine om aantasting van de rubbers in het pompsysteem te voorkomen. Gebruikt u de pomp voor lange tijd niet, spoel dan na met terpentine.

Merk: SPERO
Model: SAP3001
Test- en drukbereik: 60Bar / 6 MPa / 870 PSI
Vloeistof verplaatsing per slag: 110 ml (9 slagen om 1,0 liter te verpompen)
Water, olie, glycol pH-waarde van de vloeistoffen: 7-12
Temperatuur van de vloeistoffen: -30 tot 60°C
Viscositeit van de vloeistoffen: 1,5 mPa's
Afmetingen: 51 x 19 x 30cm
SAP3001
Nu slechts
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten