"PRO" soldeerbrander met elektrische- Piezo ontsteking

FE52065
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De nieuwe generatie hand soldeertoestellen met comfortabele elektrische- Piëzo ontsteking en krachtige branderkop. Zeer zuinig in verbruik ca. 100 g/ h. De vlam is traploos regelbaar. Word geleverd inclusief een gasslang van 1,5 meter en een draaibare veiligheids aansluiting. Solderen is in alle posities mogelijk (360°C).

Dient aangesloten te worden op een gasfles van 1 liter, een 190 gr. gas cartridge houder of een 11 kg gasfles met aansluitventiel 3/8" en drukregelaar. Tevens kan de brander worden aangesloten op een Supergas patroon met een 3/8" drukregelaar.

LET OP!!

Lees en begrijp de meegeleverde handleiding.

Sluit de slang altijd met twee sleutels aan op de gasbrander, 1 sleutel op de brander en de andere sleutel op de slangaansluiting. Doet u dit niet dan draait u de branderaansluiting kapot wat geen garantie is. Houd altijd een blusapparaat paraat bij uw werkplek om brand te voorkomen. Ontkoppel de gasbus enkel als deze volledig leeg is. Houd open vuur uit de buurt van de slang en de gasfles en andere brandbare materialen om ongelukken te voorkomen. Controleer de gasslang op schade voor gebruik en vervang deze indien nodig. Laat de soldeerbout met een rustige vlam langzaam op temperatuur komen, en houd de vlam rustig tijdens gebruik. Sluit alle drukregelaars als u stopt met werken en het product opbergt.

De PIEZO functie is een slijtbaar onderdeel. Als deze functie versleten is, dient men hem zonder deze functie te gebruiken, of een nieuwe brander aan te schaffen aangezien dit onderdeel niet te vervangen is.
Model: FE52065
Werktemperatuur: 750˚C
Vlamtemperatuur: 1900˚C
Verbruik: ca. 100gr./ h
Inclusief: gasslang
Lengte slang: 1,5 meter
Gerelateerde Producten