900Watt driehoek pijpen & buizenslijpmachine PS1002 ``uitverkocht ``

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Driehoek pijpen en buizenslijpmachine met een 900Watt vermogen. Voor het matteren, satineren en polijsten van roestvrijstaal, non-ferrometalen, staal, houtwerk, kunststof, metalen of houten trapspijlen & leuningen, etc. De driehoek uitvoering met 1 verende arm, zorgt ervoor dat u de machine geheel tegen een buis kan drukken en dat de band de vorm van het ronde oppervlak behandeld. Door gebruik te maken van een recht handvat met geintegreerde toerental regelaar en schakelaar is de machine eenvoudig te hanteren en te bewegen. De kwalitatieve schuurrollen zorgen dat het 760mm lange en 40mm brede schuurlint goed op zijn plek blijft. Te gebruiken door de metaalbewerker, botenbouwer, houtbewerker, meubelmaker etc.


Let op! Gebruik ten alle tijde kwalitatieve schuurvellen die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. Botte of slechte kwaliteit schuurvellen overbelasten de machine.
Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Gebruik altijd een stofzuiger met een filterklop systeem als u dit product gebruikt.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: PS1002
Vermogen: 900Watt
Oppervlakte snelheid: 3 - 12 m/ sec
Toerental: regelbaar 900 - 2800 t/ min
Max. band lengte: 760mm
Max. band breedte: 40mm
Gewicht: 3,4 kg
Leveringsomvang: Word geleverd in kartonnen doos zonder accessoires en schuurbanden.
PS1002
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen