1200Watt polijst & poetsmachine PM4001 max. 180mm Incl. 125mm padhouder

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Professionele 1200Watt sterke poetsmachine met een 125mm opnamebord voor de professionele gebruiker. De machine is krachtig en ligt toch fijn in de hand. Uitgerust met een regelbaar toerental, zijhandgreep en kopgreep. Te gebruiken door de autopoetser, schildersbedrijf, metaalbewerker en oppervlakte bewerker.


Let op! Gebruik ten alle tijde kwalitatieve poetsmaterialen die geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. 
Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: PM4001
Vermogen: 1200Watt
Oppervlakte snelheid: 3-12 m/ sec
Toerental: regelbaar 900-2800 t/ min
Max. pad diameter: 180mm
Gewicht: 3,2 kg
Inclusief: padhouder 125mm Excl. foam pad
PM4001
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel