80Gr. 145Bar 230V HOBBY Koolborstelmotor Diesel heetwaterreiniger 450L, 2300Watt - HH2300

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Krachtige 80 graden HOBBY gebruik warm en koudwaterreiniger voorzien van een 2300Watt koolborstelmotor, een aluminium pomp met een capaciteit van 450Ltr/h, 27Kw diesel verwarmingsketel, 8meter slang en hogedruk spuitlans. Geschikt voor standaard schoonmaakwerkzaamheden aan alle soorten oppervlakken met een maximale slanglengte van 8Mtr. Ideaal voor de particuliere incidentele gebruiker die zijn caravan, auto huis, terras, vuile gevels, stoepen, voegen etc. wilt reinigen met koud of 80 graden verwarmt water. De warmwaterreiniger is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de grote wielen en de pompmotor werkt op 230Volt wat overal beschikbaar is. 
De dieselmotor verwarmt  het water als deze functie word ingeschakeld,  waardoor het warme water verspoten word tot een maximale temperatuur van 80 graden, die NIET instelbaar is. De druk wordt eenvoudig ingesteld, door de afstand van de spuitlans dichterbij of verderweg van het oppervlak te bewegen.

Word een heetwaterreiniger bedrijfsmatig ingezet, dan is een model uitgevoerd met een Inductiemotor aan te bevelen. Dit model is enkel geschikt voor huis en tuin gebruik. Bij bedrijfsmatig of intensief gebruik dient er regelmatig onderhoud gepleegd te worden, wat onderhoudskosten zijn en geen garantiewerk.
 

Let op! Zorg er ten alle tijde voor dat de brandstofpomp niet droogloopt doordat er geen of te weinig diesel in de tank zit.
Wanneer u stopt met verwarmt spuiten, zorg ervoor dat er minimaal 30 seconden met koud water het systeem wordt doorgespoten om kans op legionella besmetting te voorkomen.
Houd lichaamsdelen uit de buurt van de spuitstraal om letsel te voorkomen. Plaats geen afdekmateriaal over de hogedrukreiniger, dit kan brand veroorzaken of een oververhitte motor. Sla het product vorstvrij op om schade door bevriezing te voorkomen.

Onderhoudsadvies:
Iedere 40 uur dient de boilerketel gereinigt te worden van de roetaanslag. Tevens dient dan het brandstoffilter vervangen te worden. Controleer bij ieder gebruik de slang op vouwen en beschadigingen, vervang deze indien nodig.

Artikelnummer: HH2300
Motor vermogen: 2300Watt
Max. werkdruk: 145Bar
Waterverbruik: 7,5 liter per minuut
Brandstof: Diesel
Materiaal behuizing:

Kunststof

Maximale slanglengte: 8 meter
Toerental: 2800 p/m
Water temperatuur: max. 40 in, max. 80 uit/out °C
Brander capaciteit: 27 kW/h
Brandstofverbruik: 1,3 liter per uur
Inhoud brandstoftank: 1,8 liter
Gewicht: 28 kg
Afmetingen: 53 x 32 x 80cm
Inclusief: total stop en schuimlans
Type motor: koolborstelmotor
Materiaal pomphuis: aluminium
HH2300
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel