SPERO rugstofzuiger met 4 filters HEPA systeem - SPHEPA ``uitverkocht tot 01-02-2024``

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Lichtgewicht rugstofzuiger met een uniek 4 wegs filtersysteem, wat bestaat uit een HEPA-filter cassette, 5-laags vlies microfilter stofzak, polyester scheidingsfilter en uitlaatfilter. Deze krachtige en lichtgewicht rugstofzuiger beschikt over zowel een zuig- als blaasfunctie met een vermogen van 1400Watt. Door dit 4 wegs HEPA-filtratie systeem voldoet deze rugstofzuiger aan de M-klasse normering en is daardoor geschikt voor de bouw en industrie. Uitgevoerd met een ergonomische rugsteun, een met klittenband verstelbare heupriem met geïntegreerde opbergruimte voor zuigmond stukken, gewatteerde schouderbanden met verstelgespen voor het ontlasten van de rug en schouders. De rugstofzuiger beschikt over een zuig- en blaasfunctie.

Dit product is tevens te gebruiken zonder vliesfilter stofzakken in combinatie met alleen de polyester filterzak. Bij gebruik zonder vliesfilter stofzakken heeft de zuiger geen HEPA classificaties meer en is dan enkel geschikt voor normaal kantoor of huisstof.

De rugstofzuiger is tevens te gebruiken zonder de vlieszakken en enkel met de polyster opvangzak. Het gevolg is dan wel dat de zuiger geen HEPA classificatie meer heeft.


Deze zuiger is geschikt voor het zuigen van steen en gipsstof! Controleer en vervang zonodig de filters of stofzakken op tijd. Schade aan de motor wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud valt niet onder enige garantie!

Klik op de volgende link voor de brochure van deze rugstofzuiger van SPERO: http://spero.nl/contents/nl/d329_Rugstofzuiger.html  
Merk:

SPERO

Artikelnummer:

SPHEPA

Vermogen: 1400Watt
Voltage: 230Volt
Luchtstroom: 55 liter p/ min
Lengte snoer: 10 meter
Tank inhoud: 4 liter
Afmetingen:

H 50cm x D 22cm x B 29cm

Hoogte: 56cm
Gewicht: 4.7 kg
Inclusief: Uitschuifbare metalen stang, zuigmond, 2 x micro vliesfilterzakken en hulpstukken
SPHEPA
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Gerelateerde Producten