350mm Betonzaag Watergekoeld max.125mm SPHS355 + Beton zaagblad PRO

SPHS355
    Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Uiterst sterke 2800Watt SPERO betonzaag die droog of watergekoeld gebruikt kan worden. Inclusief een gewapend beton zaagblad 350mm. Uitgerust met een 2800Watt - 230Volt motor en 4 mtr kabel. Voor het uit de hand tot 125mm diep watergekoeld of droog zagen in steen, beton, kalkzandsteen etc. Uitgerust met softstart, snelheidstabilisator en elektronische overbelasting beveiliging. Door het uitgebalanceerde design en de stevige handgrepen is hij perfect handelbaar. De machine beschikt over een geleiderol (die tevens afneembaar is) wat ervoor zorgt dat de machine eenvoudig over het te zagen materiaal rijd. Te gebruiken zonder een omvormer, doordat er gebruik wordt gemaakt van een PRCD aardlekschakelaar. De magnesium zaagkap is verstelbaar en is uitgevoerd met wateraansluiting en een aansluiting voor stofafzuiging. Dit is de ideale zaag voor stratenmakers, metselaars, betonwerkers voor het zagen van dilataties, stenen, sleuven, dakpannen, kalkzandsteen, beton etc. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

LET OP! Lees de gebruiksinstructie in het kopje ``MEER`` om schade aan de machine te voorkomen.

Lees voor gebruik goed de handleiding door.

Let op! Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve en scherpe diamant zaagbladen die geschikt zijn voor het zagen in het bewuste materiaal. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt wordt. Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Watergevoede machines werken met keerringen, die aan slijtage onderhevig zijn door de omwentelingen die de machine maakt tijdens gebruik. Vervang deze tijdig zodra olie of waterlekkage waargenomen wordt om schade aan de machine en de gebruiker te voorkomen.

Basisregels voor gebruik:
- Zaag enkel rechte lijnen en geen bochten.
- Bij horizontaal zaagwerk in de muur, dient de motor altijd aan de bovenzijde gekeerd te zijn, zodat er geen water en slijpsel in de motor lopen die de machine beschadigen. Schade aan de machine doordat er vuil en water de motor zijn ingelopen, valt niet onder de fabrieksgarantie.
- Wilt u de maximale diepte zagen, doe dit in meerdere lagen en nooit in 1 keer.
- Laat de machine altijd draaien op zijn maximale toerental tijdens gebruik.
- Fluctueert het toerental of zingt de machine tijdens het zagen, dan betekent dit dat de machine ondeskundig wordt gebruikt en overbelast. Geef dan minder druk, laat de machine het werk doen of verwissel de zaagbladen.
- Laat de machine altijd minimaal 30 seconden onbelast nakoelen als u klaar bent met zagen.
- Gebruik altijd een geschikte stofzuiger voorzien van een filterklopsysteem en verse filters of zakken.
- Gebruik de machine met zorg en houdt er rekening mee dat iedere machine defect kan raken als deze oververhit raakt of ondeskundig gebruikt wordt.
- Gebruik alleen top kwaliteit zaagbladen die geschikt zijn voor beton.
- Scherp de diamantzaagbladen regelmatig op door middel van een opscherpsteen.
- Steen of universeel zaagbladen zijn kwalitatief onvoldoende.
- Blaas na gebruik de motor schoon met perslucht.

Artikelnummer:

SPHS355

Vermogen: 2800Watt
Toerental: 4500 T/min
Voltage: 230Volt - 50Hrz
Max. zaagdiepte: 125mm
Diameter zaagblad: 350mm
Lengte snoer: 4 Meter
Asgat: 25,40mm (1 inch)
Gewicht: 7,9kg
Inclusief: PRCD aardlekschakelaar, wateraansluiting en stofafzuigaansluiting, afneembare geleiderollen, 1 x 350mm Betonzaagblad
Gerelateerde Producten