Voordeelset Plafondschuurmachine SP225U & Starmix stofzuiger 1400Watt

  • Beschrijving
  • Meer

De SPERO PL3001-2 is de lichtste wand plafondschuurmachines in de markt, met tevens de meest flexibele kop van alle verkrijgbare merken. Deze uiterst flexibele kop is te danken aan het feit dat de motor direct op de kop van de schuurmachine is geplaatst. De steel is uitschuifbaar, waardoor hij zowel als lange of korte versie te gebruiken is.. Door het slimme ontwerp kan je met deze machine zowel plafonds als kleine ruimtes schuren zonder problemen. De motor is direct op de uiterst flexibele kop van de machine geplaatst. Tevens beschikt de afzuigkap van de machine over een handig afneembaar front, zodat ook de binnenhoeken goed bereikbaar zijn. Door te schuren met 225mm schuurschijven en in combinatie met de effectieve stofafzuiging, is het de ideale machine voor het schuren in combinatie met een stofzuiger van grote oppervlaktes zoals boten, gipsplaten, wanden en plafond, stucwerk, vloeren ect. De machine wordt geleverd in een luxe kunststof koffer zonder slang.

Deze stofzuiger is de ideale zuiger voor gips, steenstof bouwstof en andere materialen. Wanneer u een stofzuiger zoekt voor het schuren van gips, boren in steen dan is dit de beste zuiger die op de markt te koop is. De STARMIX stofzuigers zijn anti statisch uitgevoerd, zodat u geen last van statische elektriciteit vorming wat andere merken stofzuiger kapotmaakt bij het zuigen van steen en gipsstof. Geleverd inclusief 5.0 meter slang met 35mm doorsnede, 1 gummi verloopstuk trapsgewijs, 2x4300cm2 ployester cartridge filter FKP4300 klasse M.
De STARMIX 25Ltr bouwstofzuiger is ook te gebruiken zonder stofzakken, doordat er gebruik word gemaakt van duurzame polyester filters en een filterklopsysteem.

Let op! Gebruik ten alle tijde kwalitatieve schuurvellen die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. Botte of slechte kwaliteit schuurvellen overbelasten de machine. Lees voor gebruik goed de handleiding door.Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk! Gebruik altijd een stofzuiger met een filterklop systeem als u dit product gebruikt.
SP225USET
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten