Winter Werkbroek Pro Evoque Zwart Kwaliteit: 267 gr/m2

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Deze 267gr/m2 stevige winter & zomerbroek is ideaal voor binnen en buiten gebruik. Gemaakt van Canvas weving met Cordura® verstevigingen en drievoudig gestikte hoofdnaden voor een langere levensduur.
Er zijn eenvoudig kniepads aan te brengen in de knieën.
Ze combineert alle belangrijkste functionaliteiten met de hoogste afwerkingsgraad. De werkbroek is gemaakt van 100% katoen.

De broek is o.a. uitgerust met een aantal functionele zakken waaronder versterkte holsterzakken en een zijzak met ruimte voor een mobiele telefoon, pennen en gereedschappen. Ergonomisch gevormde broekspijpen; 2 oversized achterzakken waarvan één gesloten en één open; handige dijbeenzak met klep; extra zak voor mobiele telefoon; meterzak met extra pennenzak en lussen voor gereedschap; 1 holsterzak met extra zak en lussen voor gereedschap; 1 hamerlus; 1 D-ring; 3-naads gestikte verstevigingen; contrasterende stiksels; verstevigde kniestukken en achterzijde broekspijpen uit Cordura; extra versteviging tussen de benen. Geschikt voor dakdekkers, loodgieters, elektriciens, bouw, constuctie en houtbewerking.
Artikelnummer FE1022347-Z
Materiaal 100% katoen
Dichtheid 267 gr/m2
Verkrijgbaar in de maten S tot XXXL
FE1022347
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten