3000Watt - 90Liter Kunststof tank Industrie Stof & Waterzuiger met Autostop - 3 motoren IZ3001KAS

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

90Liter Industrie Stof & Waterzuiger met kunststof tank, drie krachtige motors en een totaal vermogen van 3000Watt. Voorzien van AUTO-stop sensor die ervoor zorgt dat als de ketel vol is met vloeistof en de vlotter de motor afsluit, dat na 12 seconden de motoren van de zuiger automatisch wordt uitgeschakeld. De zuiger is weer in te schakelen als de ketel geleegd is. Dit model stofzuiger is door de meegeleverde katoenen long-life zak, geschikt voor het zuigen van zand, magazijnstof, metaalsnippers, houtstof etc..  De long-life zak dient verwijdert te worden als men vloeistoffen zoals schoon en vuilwater gaat opzuigen. De zuurbestendige tank is gemaakt van stevig zuurbestendig kunststof en is gemakkelijk te legen door gebruik te maken van de aftapslang onderaan de tank. Uitgerust met een stevig wielensyteem voor extra body. De wielen zijn van rubber waardoor u beschadigingen op plinten/ muren kunt voorkomen. Compleet geleverd met stangenset, borstel zuigmond, rubberzuigmond, voegenzuigmond, borstel, aftapslang, filterzak, 4.0mtr slang.

LET OP!! Dit is geen M-klasse zuiger die te gebruiken voor het zuigen van Fijnstof zoals steen en betonstof. Wordt er vervuild water opgezogen wat vrij komt bij watergevoed slijpen, polijsten of boren, dan dient de zuiger uitgerust te worden met het GELE Anti foam Filter. Dit anti foam filter zorgt ervoor dat er minimaal schuim ontstaat in de tank wat de vlotter kan vervuilen.

Dit artikel word bij aankoop enkel verstuurt naar bedrijven. Opsturen naar particulieren is niet mogelijk.

Wilt een particulier dit artikel aanschaffen, dan kan dat door het artikel af te halen in onze showroom te Lelystad.

Let op! Reinig dagelijks de vlotter. Een schone vlotter zorgt ervoor dat er geen water in de motor kan worden gezogen. Schade aan de motor door stof of water (wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud aan de vlotter) valt niet onder enige garantie! Niet geschikt voor bouw of steenstof.

Wordt er vervuild water opgezogen wat vrijkomt bij watergevoed slijpen, polijsten of boren, dan dient de zuiger uitgerust te worden met het GELE Anti foam Filter. Dit anti foam filter zorgt ervoor dat er minimaal schuim ontstaat in de tank, wat de vlotter kan vervuilen.

Merk:

SPERO

Artikelnummer: IZ3001KS
Vermogen: 3000Watt
Aantal motoren: 3 motoren
Tank capaciteit: 90 liter
Onderdruk: 250Mbar
Luchtsnelheid: 120 liter p/ sec
Hoogte: 1090mm
Tank diameter: 440mm
Geluidsniveau: 77 dB (a)
Gewicht: 29kg
Slang diameter: 38mm inwendig 4.0mtr lang
Geschikt voor: nat en droog gebruik. Niet geschikt voor bouw of steenstof.
Afmetingen: 55 x 48 x 100cm
spero
IZ3001KS
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten