Retour formulier

Retourzendingen dient u eerst schriftelijk of telefonisch aan ons kenbaar te maken. Na overleg versturen wij u vervolgens een bevestiging. Wanneer men aanspraak wilt maken op garantie, dient het betreffende product niet ouder te zijn dan 1 jaar en samen met de originele aankoopbon aan Alduro Trading B.V. te worden voorgelegd. Zonder originele aankoopbon vind er geen garantie beoordeling plaats en word een eventuele reparatie uitgevoerd tegen de geldende onderdelen kosten en het standaard werkplaats tarief.

LET OP!!
De regels in de wet Verkoop op Afstand gelden niet voor bedrijven, of natuurlijke personen die handelen in opdracht van een beroep of bedrijf, en kunnen dus geen rechten ontlenen aan deze wet. Hierna te noemen Zakelijke koper.
Toch willen wij onze Zakelijke kopers de volgende service bieden:
De zakelijke koper kan binnen Twee dagen (48 uur) na aflevering van het product in overleg en na goedkeuring van FeramoTools, producten omruilen als het verkeerde product besteld is.
Alle gemaakte verzendkosten zijn voor de koper. Omruilen van een product komt enkel in aanmerking wanneer het product niet gebruikt is, onbeschadigd is en teruggestuurd word in de originele verpakking. Wilt een zakelijke koper niet omruilen maar geld retour, dan
wordt er € 19.95 Excl. btw administratiekosten in rekening gebracht.
Producten die op maat zijn gemaakt of die speciaal besteld moeten worden, kunnen niet geruild worden.

Tip: alvorens het toestel voor reparatie aan te bieden, kijk nog eens goed na of er geen voor de hand liggende reden is waarom het toestel niet naar behoren werkt (zie handleiding). Op deze wijze kunt u kosten en tijd besparen. Denk eraan dat er ook voor niet-defecte toestellen, schades aan het product die niet onder de fabrieksgarantie vallen of toestellen buiten de garantieperiode kosten voor controle aangerekend kunnen worden.

Kosten voor het uitvoeren van onderhoud of een reparatie:
Werkplaatstarief: € 15,- excl. btw per eenheid (1 eenheid is 15 minuten) Minimaal tarief is € 45.- excl. btw Administratie en verzendkosten: € 12,50 excl. btw per pakket tot 30Kg - Palletkosten zijn €75.- excl. btw

Kosten bij ongerepareerd retour zenden:

Onderzoekskosten: € 45,- excl. btw
Administratie en verzendkosten: € 12,50 excl. btw per pakket tot 30Kg - Palletkosten zijn €75.- excl. btw
Het product word in gedemonteerde staat, in losse onderdelen retour gezonden.

Kosten bij ongerepareerd vernietigen:
Onderzoek & vernietigingskosten: € 35,- excl. btw

Klik hier op het PDF linkje om zo het retour formulier te openen.