Retour formulier


Retourzendingen dient u eerst schriftelijk of telefonisch aan ons kenbaar te maken. Na overleg versturen wij u vervolgens een bevestiging. Wanneer men aanspraak wilt maken op garantie, dient het betreffende product niet ouder te zijn dan 1 jaar en samen met de originele aankoopbon aan Alduro Trading B.V. te worden voorgelegd. Zonder originele aankoopbon vind er geen garantie beoordeling plaats en word een eventuele reparatie uitgevoerd tegen de geldende onderdelen kosten en het standaard werkplaats tarief.

LET OP!!

De regels in de wet Verkoop op Afstand gelden niet voor bedrijven, of natuurlijke personen die handelen in opdracht van een beroep of bedrijf, en kunnen dus geen rechten ontlenen aan deze wet. Hierna te noemen Zakelijke koper.Toch willen wij onze Zakelijke kopers de volgende service bieden:

De zakelijke koper kan binnen 24 uur na aflevering van het product in overleg en na goedkeuring van FeramoTools, producten omruilen als het verkeerde product besteld is.
Alle gemaakte verzendkosten zijn voor de koper. Omruilen van een product komt enkel in aanmerking wanneer het product niet gebruikt is, onbeschadigd is en teruggestuurd word in de originele verpakking. Wilt een zakelijke koper niet omruilen maar geld retour, dan wordt er € 29.95 Excl. btw administratiekosten in rekening gebracht.
Producten die op maat zijn gemaakt of die speciaal besteld moeten worden, kunnen niet geruild worden.

Tip: alvorens het toestel voor reparatie aan te bieden, kijk nog eens goed na of er geen voor de hand liggende reden is waarom het toestel niet naar behoren werkt (zie handleiding). Op deze wijze kunt u kosten en tijd besparen. Denk eraan dat er ook voor niet-defecte toestellen, schades aan het product die niet onder de fabrieksgarantie vallen of toestellen buiten de garantieperiode kosten voor controle aangerekend kunnen worden.

Verpak de producten goed, zodat deze niet kunnen beschadigen tijdens transport.Schade veroorzaakt door transport, zijn kosten voor de verzender. Pakketten die slecht verpakt en beschadigt bij ons worden aangeboden, weigeren wij voor ontvangst. Reinig de producten tevens goed, zodat er geen overdadige schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.
Vind onderstaand de kosten die eventueel in rekening kunnen worden gebracht en waar u akkoord mee gaat bij het gebruik willen maken van onze diensten door producten aan te bieden.

Herroepingsrecht voorwaarden consument koper bij retouneren:
Indien je retourzending niet voldoet aan de gestelde retourvoorwaarden dan moeten we helaas een waardevermindering toepassen op het product.
Bij het bepalen van de waardevermindering hanteren wij de volgende richtlijnen:

• Beschadigde verpakking = 20% waardevermindering.

• Geen verpakking = 50% waardevermindering.

• Beschadigd, gebruikt of vies product = 100% waardevermindering.

Kosten voor het uitvoeren van onderhoud of een reparatie:
Werkplaatstarief: € 15,- excl. btw per eenheid (1 eenheid is 15 minuten)
Minimaal tarief is € 45.- excl. btw
Administratie en verzendkosten: € 12,50 excl. btw per pakket tot 30Kg
Palletkosten zijn €75.- excl. btw

Kosten bij ongerepareerd retour zenden:
Minimale Onderzoekskosten: € 39,- excl. btw
Administratie en verzendkosten: € 12,50 excl. btw per pakket tot 30Kg
Palletkosten zijn €75.- excl. btw

Het product word in gedemonteerde staat, in losse onderdelen retour gezonden.

Kosten bij ongerepareerd vernietigen:
Onderzoek & vernietigingskosten: € 39,- excl. btw

Klik hier op het PDF linkje om zo het retour formulier te openen.