Grote voet met wielen Diamantboormachine boorstatief SPAS2001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Aluminium statief met een grote stabiele voetplaat met wielen, geschikt voor alle diamant boormachines met een halsaansluiting van 60mm. Eventuele verloopringen voor een kleinere aansluiting vind u onderaan de pagina. De afmetingen van deze basis voet is 260 x 360mm. Let op! Gebruik ten alle tijde een slagankerset om het statief stevig te verankeren aan de vloer of wand, om zodoende het statief stabiel af te stellen met de vier hoekbouten. Hierdoor voorkomt u schade aan de boormachine, diamantboren, het statief of lichamelijk letsel.

Let op! Gebruik ten alle tijde een slagankerset om het statief stevig te verankeren aan de vloer of betonnen wand, om zodoende het statief stevig en stabiel af te stellen met de vier hoekbouten. Door het statief te verankeren voorkomt u lichaamlijk letsel en schade aan de lagers, keerringen, motor, tandwielen, diamantboren, het statief etc.

Gebruik kwalitatieve diamantboren die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te boren. Botte of slechte kwaliteit boren overbelasten de machine. Lees voor gebruik goed de handleiding door. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt wordt. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Merk:

SPERO

Artikelnummer:

SPAS2001

Boorhals aansluiting: 60mm
Max. boor capaciteit: 160mm
Max. boor lengte: 450mm
Afmeting basisvoet: 260 x 360mm
Niet kantelbaar
Totale hoogte: 80cm
Materiaal: Aluminium
SPAS2001
Nu slechts
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten
!