Complete 1500Watt aktieset voor het nat boren in beton BB1001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Gebruiksklare diamantboormachine basisset voor iedere elektricien, installateur of timmerman voor het boren van gaten in beton, steen, kalkzandsteen etc.

Complete set bestaande uit:
- Diamant boormachine BB1001, 1500Watt, nat/droog gebruik met 2 versnellingen
- Diamant borenset nat gebruik, met de boormaten: 35, 51, 81mm met een  R1/2" aansluiting in een kunststof koffer met een verlengstuk voor de boren van 200mm.

De diamantboormachine type BB1001 is met zijn 1500Watt een zeer fijne en krachtige machine geschikt voor het standaard boorwerk. De boormachine is geheel uitgevoerd uit aluminium, om handmatig droog of watergekoeld gaten te boren in beton, gevelsteen enz. Deze betonboormachine is uitermate geschikt voor installatie en bouwbedrijven die zelf uiterst precies gaten met diamantboren willen boren. Standaard uitgerust met een slipkoppeling, een boor aansluiting R1/2" & 1 1/4" UNC, een geïntegreerde wateraansluiting en een PRCD aardlekschakelaar. Deze diamant boormachine beschikt over een oliebad smering i.p.v. een lagervet smering in het tandwielhuis, dit zorgt voor een continue smering en langdurige levensduur. Er wordt aangeraden om een statief te gebruiken wanneer u grotere gaten wilt boren dan 80mm. De machine word geleverd met een verwisselbare waterpas en schoudersteun voor achterop de machine.

Wij adviseren deze nat boren om in beton of steen te boren.


Let op!  Gebruik ten alle tijde kwalitatieve diamantboren die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te boren. Botte of slechte kwaliteit boren overbelasten de machine. Wanneer een boormachine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Dit geld voor ieder merk machine. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt niet onder de fabrieksgarantie van alle gereedschap merken! Hoogste toerental enkel bebruiken bij 6 tot 30mm boren.
Waterboormachines werken met keerringen, die aan slijtage onderhevig zijn door de omwentelingen die de machine maakt tijdens het boren. Vervang deze tijdig zodra olie of waterlekkage waargenomen wordt om schade aan de machine en de gebruiker te voorkomen.

Slijtbare onderdelen zijn: Slipkoppeling, koolborstels, versnellingsbakolie, waterkeerringen, kogellagers. Onderhoudswerkzaamheden voor het vervangen van slijtbare onderdelen, kunnen desgewenst door ons bedrijf uitgevoerd worden tegen gunstige tarieven.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: BB1001CSET
Vermogen: 1500Watt
Boormaten: 35, 51, 81mm
Verlengstuk: r1/2 200mm lang
Behuizing machine: aluminium
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
BB1001CSET
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten