17 inch Impregneermachine met sproeisysteem SP5001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

17Inch Robuuste impregneer boenmachine, met een 1100watt boenmotor en sproeisysteem. Uitgevoerd met een 10 liter vloeistoftank,  125Watt membraam sproeipomp die 5,5 liter per minuut verpompt, twee sproeikoppen en een in hoogte verstelbaar frame. Geschikt voor het impregneren van betonvloeren, natuursteen, linoleum, parketvloeren etc.
Tevens is dit product geschikt om alle soorten oppervlakken te borstellen met een borstelpad, schrobben en reinigen met reinigingspads van tegels, beton, linoleum, zeil, parket, schuurwerk van parket, anhydriet etc. Het stevige stalen frame is in hoogte verstelbaar en beschikt over twee stuurhendels met aan beide hendels een geintegreerde schakelaar voor het inschakelen van de borstelmotor en de sproeipomp. Het motorhuis is tevens te kantelen waardoor eenvoudig houders, pads en andere accessoires gemonteerd kunnen worden.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad.

 

Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort profesionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.

Dit artikel word bij aankoop enkel verstuurt naar bedrijven. Opsturen naar particulieren is niet mogelijk.

Wilt een particulier dit artikel aanschaffen, dan kan dat door het artikel af te halen in onze showroom te Lelystad, zodat wij een gedegen instructie kunnen geven hoe de machine gebruikt dient te worden.

 De machine is uitgerust met een onderhoudsvrije inductiemotor met directe overbrenging wat garant staat voor een lange levensduur.

Standaard is de machine voorzien van een watertank, harde boenborstel en een noppen padhouder voor 16,17 & 18 inch boen en polijstschijven.  Tevens is de machine uitgevoerd met rubberen stootrand rondom het schijfhuis. Te gebruiken met 16,17 & 18 inch houders en pads.
Merk:

SPERO

Artikelnummer:

SP5001

Totaal Vermogen: 1225Watt - 230Volt
Vermogen boenmotor: 1100Watt
Vermogen Sproeipomp: 125Watt
Geluidsniveau: 62 dB
Rotatiesnelheid: 175 t/ min
Kabellengte: 12 meter
Gewicht: 68 kg
Sproei membraampomp:

125Watt - 6.9bar - 5.5Ltr/min

Schijfdiameter: 17 inch (430mm)
Schijfopname: plasticlock (plastic snelsluiting)
Opbouw:

Stalen frame

Veiligheidsklasse: 1, CE gecertificeerd
Corrosie bestendigheid: loog en zuurbestendig
Inclusief: boenmachine, watertank, noppen padhouder en 1x dikke zwart, rode en witte 16 inch reinigingspad
SP5001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten