16 inch Diamond floorpad voordeelset bestaande uit de pads rood, blauw, geel & groen

CSDFL17
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

16 inch Diamond floorpadsset
Voor het opfrissen cq renoveren van natuursteen, marmeren, lichte granieten, beton etc. Profiteer van setkorting bij afname van een complete set FeramoTools diamant floorpads bestaande uit:

- floorpad rood = grof Korrel:400

- floorpad blauw = medium Korrel:800

- floorpad geel = fijn Korrel:1500

- floorpad: groen = extra fijn Korrel:3000

Dienen er ook krassen uit de vloer geschuurd te worden, dan dient eerst de vloer met de Oranje en de Zwarte Diamond floorpad bewerkt te worden.

Te gebruiken met een 16 & 17 inch 1 schijfboenmachine of een schrobzuigmachine. Klik op de link om de video te bekijken http://www.youtube.com/watch?v=R6liR3DU6Fo

Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.
In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.
Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: CSDFL17
Afmeting: 16 inch (410mm)
Geschikt voor: nat gebruik
Materiaal: diamant gebonden vloerpad
Gerelateerde Producten