13 inch Zwart Korrel:100 Diamant floorpad - Extra grof

blackstrip
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De 13 inch diamant floorpad zwart word gebruikt voor het grondig schoonmaken van vlekkerige en vuile industriele coatings en ruwe betonnen oppervlakken. Verwijdert olie, vet, roet en bandensporen. Deze 20mm dikke pad verwijdert zeer snel effectief krassen en vlekken van het oppervlak en zorgt voor een schoon, mat oppervlak dat is voorbereid voor de diamant floorpad ROOD. 

De zwarte diamond pad is de oplossing voor de industrie. Te gebruiken met een 12 & 13 inch 1 schijfboenmachine of een schrobzuigmachine.
Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.
In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.
Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: DFL12ZW
Afmeting: 13 inch (330mm)
Geschikt voor: nat gebruik
Materiaal: diamant gebonden vloerpad
DFL12ZW
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel