750Watt Houtrotfrees cq rechte slijper met regelbaar hoog toerental incl. 10mm TCT Halve maanfrees

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De SPERO SPRS1003 is een 750Watt sterke maar 1.8 kg lichtgewicht rechte slijper/ houtrotfrees met een hoog regelbaar toerental van 10.000 ~ 30.000 t/min. Dit is de ideale machine voor het verwijderen van houtrot en het fijne slijpwerk in natuursteen, vormenbouw en metaalbewerking met Slijp& Freesstiften. Uitgerust met softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastingsbeveiliging. Door de praktische rubberen halsgreep is deze machine bijzonder fijngevoelig te begeleiden en heeft u geen last van de warmteontwikkeling van de verlengde as. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor en constante kracht.
De machine wordt gebruiksklaar geleverd in een kunststof koffer, 10mm Halve maan TCT bolkopfrees voor houtrot en staal, 6 & 8mm stiftopname houder, twee montage sleutels en Nederlandse handleiding.

Let op! Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve frezen die scherp en geschikt zijn om het bewuste materiaal te frezen. Botte of slechte kwaliteit frezen overbelasten de machine.

Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!

Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!

Merk:

SPERO

Artikelnummer:

SPRS1003

Vermogen: 750Watt
Toerental: regelbaar 10.000-30.000 t/ min
Stift opname: 6mm & 8mm opname meegeleverdt
Max. schuurwiel diameter: 30mm
Inclusief:

1 x TCT Halve maan10mm bolkopfrees, kunststof koffer, 2 sleutels, 6 & 8mm freeshouder

Gewicht: 1.8 Kg
Afmetingen: 70mm x 70mm x 360mm lang
Lengte snoer: 4 Meter - 2 x 0.75mm2
SPRS1003
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten