Actie set B - Rechte slijper 1200Watt met regelbaar hoog toerental & 5 delige freesset RS1001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Actie set! Nu inclusief 5 delige freesset

De zeer sterke maar lichtgewicht rechte slijper van 1200Watt met een hoog en regelbaar toerental, is de ideale machine voor het verwijderen van houtrot en het fijne slijpwerk in natuursteen, vormenbouw en metaalbewerking met slijp & Freesstiften en waaierschijven. Uitgerust met softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastingsbeveiliging. Door de praktische kunststof halsgreep is deze machine bijzonder fijngevoelig te begeleiden en heeft u geen last van de warmteontwikkeling van de verlengde as. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor en constante kracht. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

LET OP!! DE KLEUR VAN DE MACHINE IS NIET ORANJE MAAR BLAUW.

Let op! Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve frezen die scherp en geschikt zijn om het bewuste materiaal te frezen. Botte of slechte kwaliteit frezen overbelasten de machine.

Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!

Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: RS1001as
Vermogen: 1200Watt
Toerental: regelbaar 10.000-28.000 t/ min
Stift opname: 6mm (extra te bestellen opnames 6,35 & 3mm & 1/4" stiftopname)
Max. schuurwiel diameter: 30mm
Gewicht: 2,2kg
Afmetingen: 480 x 72 x 77mm (lxbxh)
Inclusief: 5 delige freesset
Exclusief: Frees uit de afbeelding die gemonteert is in de machine
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten