180mm Betonslijper 2000Watt + stofkap afneembare neus Incl. Diamant Komschijf

SPERO
SPHS2001B
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

180mm Professionele zware  DROOG gebruik betonslijper met een vermogen van 2000Watt en een stofafzuigkap met verschuifbare neus. Voor het stofvrij schuren met een daarvoor geschikte M-klasse stofzuiger die voorzien is van een filterklopsysteem en polyester filters. Te gebruiken met 180mm diamant komschijven voor het verwijderen en schuren van Beton, bekistings- en betonresten, natuursteen, graniet, terrazzo. De luxe stofkap van de 180mm betonslijper is voorzien van verschuifbare neus en borstelrand voor een optimale stofafzuiging. Het handvat van deze machine is linksom en rechtsom een kwartslag draaibaar voor een optimale grip in alle soorten situaties. De motor is uitgerust met een softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastings beveiliging. De elektronische snelheidsstabilisator zorgt voor een constante snelheid tijdens het schuren, dit zorgt voor een langere levensduur van de motor. Te gebruiken door de tegelzetter, terrazzo-, beton en natuursteenbewerker. Standaard is de printplaat van de betonfrees ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.
Inclusief 180mm DUBBELE rij ECO Diamant komschijf voor zachte materialen. Moet er beton geschuurd worden, dan dient er een PREMIUM komschijf extra bij besteld te worden.
Exclusief opbergkoffer.

Let op!
Deze machine is enkel te gebruiken met een geschikte M-klasse stofzuiger die beschikt over een filterklopsysteem en polyester filters. Als de stofzuiger niet goed genoeg afzuigt, dan zal er veel stofontwikkeling zijn. De mate van stofvrij werken wordt dus bepaald door de kwaliteit van de stofzuiger.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.
Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!  Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt wordt. Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk! 

Basisregels voor gebruik:

- Laat de machine altijd draaien op zijn maximale toerental tijdens gebruik.
- Fluctueert het toerental of zingt de machine tijdens gebruik, dan betekent dit dat de machine ondeskundig wordt gebruikt en overbelast. Geef dan minder druk, laat de machine het werk doen of verwissel de polijstschijf
- Laat de machine altijd minimaal 30 seconden onbelast nakoelen als u klaar bent met schuren.
- Gebruik altijd een geschikte M-klasse stofzuiger voorzien van een filterklopsysteem en verse filters of zakken.
- Gebruik de machine met zorg en houdt er rekening mee dat iedere machine defect kan raken als deze oververhit raakt of ondeskundig gebruikt wordt.
- Gebruik alleen top kwaliteit diamant komschijven.
- Blaas regelmatig de motor schoon met perslucht.
- Controleer de koolborstels iedere 40 werkuren of deze nog minimaal 5mm lang zijn, vervang ze indien nodig.
- Vervang het vet in het tandwielhuis iedere 60 werkuren.
- Vervang de komschijf zodra  u onbalans ervaart met de machine.

Merk:

SPERO

Artikelnummer:

SPHS2001B

Vermogen: 2000Watt
Vast Toerental: 8500 t/ min
Aansluiting: M14 & Flensen 22.23mm
Opname:

180mm

Gewicht: 4,8 kg
Geschikt voor: Droog gebruik
Inclusief: Stofkap, sleutel, 180mm DUBBELE rij  Medium Diamant komschijf, voorsteun, draaibaar handvat
Snoerlengte: 4 Meter - 2 x 1mm2
Afmetingen: 460mm x 200mm x 150mm hoog
Gerelateerde Producten