• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties


Lasbrander "standaard" complete Supergas set met een 20mm branderkop. Een zeer mobiel soldeertoestel met 1,5 meter slang, een 600ml Supergas patroon en regelventiel. Met deze set is solderen in alle posities mogelijk. (360°C) Geschikt voor zacht solderen, het ontdooien, smelten, opwarmen, afbranden, vertinnen en bewerken, het afschroeien en voor het aansteken van houtskool en barbecues en het behandelen van thermoplast.
, vertinnen en bewerken, het afschroeien en voor het aansteken van houtskool en barbecues en het behandelen van thermoplast.

LET OP!!
Lees en begrijp de meegeleverde handleiding.
Sluit de slang altijd met twee sleutels aan op de gasbrander, 1 sleutel op de brander en de andere sleutel op de slangaansluiting. Doet u dit niet dan draait u de branderaansluiting kapot wat geen garantie is. Houd altijd een blusapparaat paraat bij uw werkplek om brand te voorkomen. Ontkoppel de gasbus enkel als deze volledig leeg is. Houd open vuur uit de buurt van de slang en de gasfles en andere brandbare materialen om ongelukken te voorkomen. Controleer de gasslang op schade voor gebruik en vervang deze indien nodig. Laat de soldeerbout met een rustige vlam langzaam op temperatuur komen, en houd de vlam rustig tijdens gebruik. Sluit alle drukregelaars als u stopt met werken en het product opbergt.

Merk: Kemper
Model: 1217S
Behuizing: metaal
Inclusief: slang
Lengte slang: 1,5 meter
1217S
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten