Compacte Schrobzuigmachine & automatische dweil SPRT

SPRT
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Gedaan met emmer en dweil! Bespaar tijd en reinig optimaal zonder inspanning. De SPRT is uitgerust met een krachtige borstel voor het nat reinigen en direct drogen van alle type vloeren zoals vloertegels, linoleum, laminaat en parket, grindvloeren, zwembad, beton etc... Schrobben, sproeien en zuigen in één beweging . Deze unieke borstel en zuigmachine, met voor en achter wisser schrobt en zuigt uw vloer schoon en droog. Ideaal voor binnenshuis, horeca. kantoor, winkel, slager en bakker. Hij is uitgerust met een 290mm brede schrob borstel die continue of naar wens besproeit word met reinigingsmiddel. Tevens beschikt de SPRT over een waterzuiger die aan de voor en achterzijde van de schrobborstel door middel van de wissers de vloer droog zuigt. De vloer is onmiddellijk droog.  De 5,6 liter vuilwatertank  is uitgerust met vlotter en de schoonwatertank heeft een inhoud van 2,8 liter. De steel is geheel naar achteren te kantelen, zodat er tevens onder tafels en stoelen eenvoudig gereinigd kan worden.

Iedere machine wordt voor levering getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad.

Let op! Dit product is enkel geschikt voor lichte reinigingswerkzaamheden, en kan gezien worden als vervangen van de dweil of vloermop.
Wilt u een oppervlakte intensief reinigen of renoveren, dan dient er gebruik gemaakt te worden van een zwaardere schrob zuigmachine zoals de BM1001.
Artikelnummer: SPRT
Vermogen: 1000Watt - 230Volt
Boen motor: 200Watt
Wateropzuigmotor: 800Watt
Borstelbreedte: 290mm
Borsteldruk: 5kg
Wateropzuig breedte: 310mm
Inhoud reinigingtank: 2,8 liter
Inhoud afvalwatertank: 5,6 liter
Geluid: 68 dB
Netto gewicht: 17 kg
Afmetingen: 340 x 340 x 1140mm
Te gebruiken met: Alle soorten reinigingsmiddelen en ontsmettingsmiddelen.
Niet te gebruiken met zuurhoudende, agressieve reinigings middelen of oplosmiddelen
Exclusief: gele tapijtborstel
Beschikbare accessoires: gele tapijtborstel, vervangings wissers, reinigingmiddelen
Gerelateerde Producten