11Kg- SDS Max PRO Breekhamer - BHT3001 - 18 Joule

1500Watt - 18 Joule SDS-MAX Breekhamer. De SPERO BHT3001 SDS-MAX breekhamer is de ideale machine voor het hakken in beton, steen, tegels etc. De breekhamer is uitgevoerd met een regelbaar toerental, waardoor de slagkracht eenvoudig in te stellen is. Deze 1500Watt sterke breekhamer met SDS-MAX opname van het merk SPERO, is van superieure kwaliteit en zeer krachtig. De machine heeft maar een geringe aandrukkracht nodig. Tevens is de machine uitermate geschikt voor zowel links als rechtshandigen en uitgerust met een softgrip. De SDS-MAX beitel snelsluiting opname beschikt over een meer standen functie, waardoor de beitel vast te zetten is in verschillende hoeken. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. De breekhamer beschikt over een groot functioneel handvat met een schuifschakelaar, zodat het handvat met twee handen vast te houden is tijdens het hakwerk. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden en schokken van buitenaf. Voorzien van een lang 4mtr snoer en kunststof koffer. Excl. beitels

Zorg ervoor dat de beitel aansluiting ten alle tijde goed vettig is, zodat de beitel en de machine minder slijt of beschadigt.


750Watt Houtrotfrees cq rechte slijper met regelbaar hoog toerental - Incl. TCT Frees

De SPERO SPRS1003 is een 750Watt sterke maar 1.8 kg lichtgewicht rechte slijper/ houtrotfrees met een hoog regelbaar toerental van 10.000 ~ 30.000 t/min. Dit is de ideale machine voor het verwijderen van houtrot en het fijne slijpwerk in natuursteen, vormenbouw en metaalbewerking met Slijp& Freesstiften. Uitgerust met softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastingsbeveiliging. Door de praktische rubberen halsgreep is deze machine bijzonder fijngevoelig te begeleiden en heeft u geen last van de warmteontwikkeling van de verlengde as. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor en constante kracht.

De machine wordt geleverd in een kunststof koffer, 6 & 8mm stiftopname houder, twee montage sleutels en Nederlandse handleiding.
Het juiste freesje voor de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn optioneel bestelbaar.


Zomer Werkbroek Pro Evolution Zwart Kwaliteit: 245 gr/m2

Nu slechts


De 245gr/m2 Werkbroek Pro Evolution (zwart) is een lichte zomer werkbroek voor wanneer men een werkbroek zoekt voor gebruik in de zomer of indoor gebruik.
Er zijn eenvoudig kniepads aan te brengen in de knieën. Gemaakt voor professionals in ieder beroep die zoeken naar kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid met een perfecte prijs- kwaliteitsverhouding. De broek bestaat voor 65% uit polyester en 35% uit katoen.

200mm 3.7V Accu Glas & Tegel Vacuümzuiger PRO - Drukmeter - Max: 56Kg VP200E

De SPERO 3.7 Volt VP200E Accu vacuümzuiger cq glaszuiger/ tegelzuiger is eenvoudig met één vinger te bedienen en is uitgerust met een Drukmeter die het verlies van zuigkracht aangeeft. Deze Accu vacuümheffer is te gebruiken voor het tillen van Schone, droge, stofvrije, vlakke materialen zoals: tegels, glas, natuursteen, staal, aluminium, gefineerd hout etc..

De vacuüm tegeldrager / glasdrager wordt geleverd in een handige koffer met 1 Accu en een lader die voorzien is van een Splitter om twee accus tegelijk te laden. Geadviseerd wordt om de zuiger tot maximaal 56 kg te belasten om de veiligheid te garanderen.

Let op! Enkel te gebruiken op 100% vlakke ondergronden waarbij de zuigkracht niet kan lekken op gaatjes, scheuren, voegen etc..

Zorg dat het rubber van de glaszuiger en de ondergrond van de tegel droog, stof en vuilvrij zijn.

Is dit niet het geval, dan zal er sneller drukverlies zijn. Dit is altijd het geval met vacuümheffers van ieder merk.

Zorg ervoor dat de batterij altijd in volgeladen toestand word opgeborgen. Als de batterij onder de 10% lading komt, zal deze in de veiligheidsstand gaan en vervangen dienen te worden.


2300Watt - Soft Impact 34000 S/min Industrie Diamantboormachine SPB1005D - Nat & Droog Beton

Dit is de ideale all-round Diamantboormachine voor Electriciens, Aircomonteurs, installateurs etc.. om desgewenst Droog & Nat te boren in alle materialen van gewapend beton tot kalkzandsteen. Diamantboren in Beton werkt het beste met waterkoelling om de segmenten te koelen en het boorstof af te voeren. Maar wat als je nou geen waterkoeling kan toepassen omdat dit waterschade opleverd? Dan hebben wij nu een alternatief om toch DROOG in gewapend Beton te kunnen boren met de sterkte 2300Watt SPERO SPB1005D Soft Impact diamantboormachine, in combinatie met onze DIKWANDIGE UNC diamantboren met stofafvoer spiraal op de buis. Deze Soft impact diamantboormachine is uitgerust met een inschakelbare Soft klopfunctie, die met 34.000 S/min continue het diamantsegment opscherpt en op een lichte manier het te boren materiaal vergruist. Door de geïntegreerde stofafzuiging is het nu mogelijk om stofarm te boren in alle harde en zachte materialen. De SPB1005D is een Industriële 2300Watt Digitale diamantboormachine met Softstart, Constant speed, Slipkoppeling en een inschakelbare Soft Impact Functie van 34000 S/min, waardoor deze machine zowel Nat & Droog te gebruiken is in het boren van gewapend beton met de Dikwandige 5/4 UNC aansluiting diamantboren. Dit is de ideale All-round machine voor Aircomonteurs, installateurs etc.. om naar keuze Nat of Droog te boren in alle materialen van gewapend beton tot kalkzandsteen. De softklop functie is naar keuze in te schakelen en laat de Dikwandige diamantboor zachtjes tegen de ondergrond slaan, waardoor het segment continue opgescherpt wordt en zelfs door staal boort zonder waterkoeling. Tevens is de machine ook te gebruiken met water, wat uiteraard wel de meest optimale manier blijft om met diamantboren door gewapend beton te boren. Deze machine is uitermate geschikt voor continue boorwerk met diamantboren van ø6 - ø160 mm in: steen, gewapend beton, kalkzandsteen, tegels, natuursteen, asfalt en overige industriële toepassingen waarbij met diamantboren gewerkt wordt.

De machine is voorzien van een slipkoppeling, Prcd aardlekschakelaar, 4 meter snoer, Watergevoede kraagaanslutiing, stofafzuig kraagaansluiting en koffer.

De machine is uitgerust met een duo booraansluiting en zowel geschikt voor R 1/2 dunwandige diamantboren voor NAT gebruik en de als 1-1/4 UNC dikwandige diamantboren met stofafvoer spiraal op de buis voor DROOG boren in beton.

Te gebruiken door de professionele betonboorder, de installateur, aannemer, loodgieter, elektricien, tegelzetter en monteur.

Dient een gebruiker intensief met de machine te werken (boorbedrijf) of seriematig boorwerk uit te voeren, dan dient er gekozen te worden voor de SPERO SPB1004D diamant boormachine die geschikt is voor continue en intensief gebruik.

350mm Steenzaag Watergekoeld max.125mm SPHS355 + Steen Diamantzaagblad

Uiterst sterke 2800Watt SPERO Steenzaag die droog of watergekoeld gebruikt kan worden. Inclusief een Steen Diamantzaagblad 350mm. Uitgerust met een 2800Watt - 230Volt motor en 4 mtr kabel. Voor het uit de hand tot 125mm diep watergekoeld of droog zagen in steen, beton, kalkzandsteen etc. Uitgerust met softstart, snelheidstabilisator en elektronische overbelasting beveiliging. Door het uitgebalanceerde design en de stevige handgrepen is hij perfect handelbaar. De machine beschikt over een geleiderol (die tevens afneembaar is) wat ervoor zorgt dat de machine eenvoudig over het te zagen materiaal rijd. Te gebruiken zonder een omvormer, doordat er gebruik wordt gemaakt van een PRCD aardlekschakelaar. De magnesium zaagkap is verstelbaar en is uitgevoerd met wateraansluiting en een aansluiting voor stofafzuiging. Dit is de ideale zaag voor stratenmakers, metselaars, betonwerkers voor het zagen van dilataties, stenen, sleuven, dakpannen, kalkzandsteen, beton etc. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

LET OP! Lees en pas toe de gebruikinstructies in het kopje ``MEER`` en de handleiding om schade aan de machine te voorkomen. Schade aan de machine wat voortvloeit uit het niet opvolgen van deze gebruikinstructies, vallen NIET onder de garantie op fabricagefouten! Dit is een machine die zeer zwaar werk moet uitvoeren en moet daarom door een professional gebruikt te worden.


SPERO Haakneus accu vlechtmachine incl. 2x Li-ion accus, lader, accu-extender, tang & koffer

Nu slechts

SPECIAAL UITGEVOERD MET HAAKNEUS VOOR BETERE WERKING MET VLOERVERWARMING EN BETONSTAAL!

Kwalitatieve lichtgewicht en compacte accu vlechtmachine met haakneus van het merk SPERO. Doordat dit model is uitgevoerd met een haakneus, kan de gebruiker eenvoudiger de vloerverwarming buizen op het ondernet bevestigen. Met de haak op de neus kan je het bouwstaalnet opliften.De SPVM01B vlechtmachine maakt automatisch een knoopverbinding (ipv de traditionele vlechtmethode met de hand) en zorgt daarmee voor een efficiënte en snelle manier van werken. Deze accu vlechtmachine kan worden gebruikt bij constructie werkzaamheden in de bouw en door de installateur.  Voor het vlechten van wapeningskorven, bouwstaalmatten, monteren van vloerverwarming op bouwstaalmatten etc. De machine is robuust en goed gebalanceerd waardoor hij prettig in gebruik is.

Klik op de volgende link voor een video hoe de machine gebruikt dient te worden:

https://www.feramotools.nl/VID-20211208-WA0000.mp4

Compleet geleverd met 2 Li-ion 12.8 Volt accu's, 2 rollen verzinkt draad (110 meter x 0,8mm), koffer, accu-extender, kniptang, lader, 1 x remmenreiniger & WD40 spuitbus, reserve knipveer, lader en handleiding. De rollen staaldraad bevatten 110 meter x 0,8mm draad, waarmee +/- 260 knopen gemaakt kunnen worden.
De SPERO vlechtmachine is enkel te gebruiken met het PREMIUM vlechtdraad van SPERO. Andere merken vlechtdraad zijn niet geschikt.
Klik op het kopje ``MEER`` voor meer advies omtrent gebruik en de kosten voor onderhoud als de gebruiker dit niet zelf wilt uitvoeren. 
Tip: Bestel direct een Reinigingsset, doorvoer en knipset er extra bij om bij storingen of slijtage zelf de mogelijkheid te hebben om onderdelen te wisselen.

Dit artikel word enkel verkocht aan bedrijven en niet aan particulieren.

125mm DELUXE 1400Watt Betonslijper cq Schuur & Polijstmachine DROOG + Verende stofkap & PRO Komschijf

Incl.Slijpschijf

125mm DELUXE Professionele Schuur en Polijstmachine cq betonslijper voor DROOG gebruik met een variabel toerental van 2800 ~10.000 T/min, een vermogen van 1400Watt en een VERENDE stofafzuigkap met verschuifbare neus. Deze DELUXE betonslijper beschikt over een M14 schroefdraad opname, enkel geschikt voor 40mm hoge diamant komschijven van SPERO. Voordeel van een M14 opname is dat de kans op onbalans door een asgat of flenzen minimaal is. Voor het stofvrij schuren of polijsten met een daarvoor geschikte M-klasse stofzuiger en diamant Polijstpads of komschijven van Beton, bekistings- en betonresten, natuursteen, graniet, terrazzo. De luxe stofkap van de betonslijper is voorzien van een veersysteem wat zich aanpast aan oneffenheden in het materiaal voor een optimale stofafzuiging, een verschuifbare neus en borstelrand. Tevens is het mogelijk om ook diamant Polijst en Schuurpads te gebruiken met deze machine. Dit omdat de DELUXE kap met zijn verlengde aandrijfas daar voldoende ruimte voor hebben, dat de polijstpads met een 10mm foam houder dan nog steeds gelijk met de borstelrand zitten voor een optimale afzuiging. De motor is uitgerust met een regelbaar toerental en softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastingsbeveiliging. De elektronische snelheidsstabilisator zorgt voor een constante snelheid tijdens het schuren, dit zorgt voor een langere levensduur van de motor. Te gebruiken door de tegelzetter, terrazzo-, beton en natuursteenbewerker. Standaard is de printplaat van de betonfrees ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Inclusief: 4meter snoer, Verende stofkap, snake komslijpschijf. Excl. Koffer. Bestel de gewenste komschijf op de volgende link:

M14 komschijven DELUXE betonslijper SPERO

Tip: Bestel de RVS medium koffer er extra bij om de machine en accessoires optimaal op te bergen.

Let op! De opname voor 125mm komschijven is M14 met een hoogte van 40mm. Dit model is niet te gebruiken met normale komschijven met een asgat en Flenzen.
Alle merken Handschuurmachines zijn voor kleine/ lichte schuur werkzaamheden zoals kanten van vloeren, trappen, plaatselijk schuurwerk en vloeren tot 3m2. Moet er een meer dan 3m2 geschuurd worden, dan dient men te gaan werken met een zware achterloopmachine zoals de SPERO SPBS250 of the SP6001 om oververhitting te voorkomen van lichte handmachines.

HEX Tegelborenset 6, 8, 10 & 13mm WAX Droog

Premium kwaliteit electroplated WAX gevulde tegelborenset, met een HEX Quick connect zeskant aansluiting. De set bestaat uit de maten 6, 8, 10 en 13mm. De nuttige boorlengte is 40mm en de totale lengte van de tegelboren is 80mm. De kern van de tegelboor is gevuld met wasvulling, die de boor smeert bij het boren.
De tegelboren zijn voorzien een PREMIUM diamantbinding met een extra hoge segmenthoogte van 15mm, waardoor je de boor tevens kan gebruiken om het gat zijwaarts op te ruimen.
Deze boren zijn Droog of Nat te gebruiken in alle soorten tegels. Let wel op, dat de levensduur in harde tegels korter is dan de PRO granietboren met een echt diamantsegment en waterkoeling.
Het minimale toerental om mee te boren is 1800 T/min

SPERO gereedschapszuiger 1400Watt - 25 liter - M-klasse + Stangenset

De compacte 25Ltr SPERO 1400Watt gereedschapszuiger is een M-klasse gecertificeerde water & stofzuiger. Dit model gereedschapszuiger beschikt over een zeer efficiënt filterklopsysteem en twee HEPA filters voor een optimale filtering. De zuiger maakt tevens gebruik van kwalitatieve vliesstofzakken waardoor hij goedgekeurd is om alle soorten materialen te zuigen zoals Kwarts, steen & houtstof, gips, zand, fijn stof etc... Tevens is de zuiger toepasbaar als waterzuiger. Deze stof en waterzuiger is de ideale zuiger voor beton & gips plafond & wandschuurmachines, sleuvenfrees, betonboormachines, natuursteen, granito, terrazzo en betonslijpbedrijven. Wanneer u een stofzuiger zoekt voor het schuren van gips, boren in steen, dan is dit een perfecte compacte zuiger. De SPERO stofzuiger is anti-statisch uitgevoerd, zodat u geen last van statische elektriciteit vorming wat  andere merken stofzuiger kapotmaakt bij het zuigen van steen en gipsstof. Hij wordt compleet geleverd met een stangenset voor stof en water.

1400Watt Diamant Elektra Sleuvenzaag - Max: 28mm diep - Incl. 2x125mm Steen Diamantzaagbladen

Inclusief 2 x 125mm steen Diamant zaagbladen

Compacte elektra en waterleiding diamant sleuvenzaag met een vermogen van 1400Watt en een regelbaar toerental . Ideaal voor de installateur die Elektrabuizen en waterleiding sleuven in de muur wilt frezen, met een instelbare maximale diepte van 28mm en Max. 30mm breed met de diverse maten vulringen. Voor het droog zagen icm onze diamantzaagbladen in steen, beton, gipsplaten, cementplaten, kalkzandsteen en zandcement. Uitgerust met softstart en elektronische overbelasting beveiliging. Tevens is de neus van de stofkap weg te klappen zodat er extra diep in de hoeken gefreesd kan worden. De rolgeleiders van de stofkap zorgen voor een soepele geleiding van de sleuvenfrees tijdens het zagen. Deze diamant sleuvenzaag dient gebruikt te worden in combinatie met een M-klasse stofafzuiging voor het efficiënt afzuigen van stof en materiaal.

Voor het optimale levensduur dient er enkel met onze topkwaliteit beton zaagbladen gezaagd te worden. Deze vind u onder het kopje Zaagbladen diamant.


2 versnellingen - 1500Watt - Diamantboormachine BB1001 - Nat Beton

De diamantboormachine BB1001 van het merk Feramotools  is met zijn 1500 Watt een professionele en krachtige machine geschikt voor standaard boorwerkzaamheden tot diameter 160mm. De boormachine is geheel uitgevoerd uit aluminium, om handmatig droog of watergekoeld gaten te boren in beton, gevelsteen etc. Deze betonboormachine is uitermate geschikt voor installatie en bouwbedrijven die zelf uiterst precies gaten met diamantboren willen boren. Standaard uitgerust met een slipkoppeling, een boor aansluiting R1/2 & 1 1/4 UNC, een geïntegreerde wateraansluiting en een PRCD aardlekschakelaar. Deze diamant boormachine beschikt over een oliebad smering in plaats van een lagervet smering in het tandwielhuis, wat zorgt voor een continue smering en langdurige levensduur. Er wordt aangeraden om een statief te gebruiken wanneer u grotere gaten wilt boren dan 80 mm.
Inclusief schoudersteun die op de achterzijde te monteren is. Exclusief achterzijde waterpas , deze is los bij te bestellen.
Nat & droog te gebruiken door middel van een geïntegreerde wateraansluiting. Bij het boren van gaten boven de 80mm dient u een statief te gebruiken voor optimale veiligheid en levensduur van de machine en boor.
Wij adviseren deze nat boren om in beton of steen te boren.

Dient een gebruiker intensief met de machine te werken (boorbedrijf) of seriematig boorwerk uit te voeren, dan dient er gekozen te worden voor de SPERO SPB1004D diamant boormachine die geschikt is voor continue en intensief gebruik.

2000Watt - 60Liter RVS tank Industrie Stof & Waterzuiger met Autostop - 2 motoren IZ2001AS

Industrie Stof & Waterzuiger met twee krachtige motors en een vermogen van 2000Watt. Voorzien van AUTO-stop sensor die ervoor zorgt dat als de ketel vol is met vloeistof en de vlotter de motor afsluit, dat na 12 seconden de motoren van de zuiger automatisch wordt uitgeschakeld. De zuiger is weer in te schakelen als de ketel geleegd is. Dit model stofzuiger is door de meegeleverde katoenen long-life zak, geschikt voor het zuigen van zand, magazijnstof, metaalsnippers, houtstof etc..  De long-life zak dient verwijdert te worden als men vloeistoffen zoals schoon en vuilwater gaat opzuigen. De RVS tank met vloeistof is gemakkelijk te legen door gebruik te maken van de aftapslang onderaan de tank. Uitgerust met een stevig wielensyteem voor extra body. De wielen zijn van rubber waardoor u beschadigingen op plinten/ muren kunt voorkomen. 
Compleet geleverd met stangenset, borstel zuigmond, rubberzuigmond, voegenzuigmond, borstel, aftapslang, filterzak, 4.0mtr slang.

LET OP!! Dit is geen M-klasse zuiger die te gebruiken voor het zuigen van Fijnstof zoals steenstof. Wordt er vervuild water opgezogen wat vrij komt bij watergevoed slijpen, polijsten of boren, dan dient de zuiger uitgerust te worden met het GELE Anti foam Filter. Dit anti foam filter zorgt ervoor dat er minimaal schuim ontstaat in de tank, wat de vlotter kan vervuilen.

Dit artikel word bij aankoop enkel verstuurt naar bedrijven. Opsturen naar particulieren is niet mogelijk.

Wilt een particulier dit artikel aanschaffen, dan kan dat door het artikel af te halen in onze showroom te Lelystad.

125mm Polijst & Schuurmachine 1400Watt Natuursteen & Beton - NAT gebruik verende stofkap & afneembare neus SPHS1001W

Nu slechts

Professionele watergekoelde polijstmachine van het merk SPERO met een variabel toerental, vermogen van 1400Watt, 4meter snoer,  waterafzuigkap met een opname van 125mm. Voor het polijsten of opruwen met diamant polijstpads van natuursteen, beton, graniet, terrazzo, in combinatie met diamant- polijstschijven en slijpschijven. De luxe verende stofkap is voorzien van afneembare neus en borstelrand. De motor is voorzien van een regelbaar toerental en softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastingsbeveiliging. De elektronische snelheidsstabilisator zorgt voor een constante snelheid tijdens het polijsten, dit zorgt voor een langere levensduur van de motor. Te gebruiken door de tegelzetter, terrazzo-, beton en natuursteenbewerker.  De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.
Inclusief: 125mm padhouder, Stofkap, PRCD aardlekschakelaar & Machine.

LET OP!!

Watergevoede machines zijn niet te gebruiken op wanden ivm kans dat het water in de machine loopt of de water keerringen beschadigen.
Standaard is deze machine uitgevoerd met een watervoeding kraag voorzien van waterkeerringen om de as, waardoor hij enkel NAT te gebruiken is. Wilt de gebruiker DROOG gaan schuren of polijsten, dan dient de watergevoede kraag verwisseld te worden door een DROOG gebruik stofkap zonder keerringen om de as (Artikel: SPHS1001WDK) . Word de machine met een watergevoede kap DROOG gebruikt, dan zullen de keerringen om de as smelten den de machine overbelasten.

Alle merken Handschuurmachines zijn voor kleine/ lichte werkzaamheden zoals kanten van vloeren, trappen, plaatselijk schuurwerk en vloeren tot 3m2. Moet er een meer dan 3m2 geschuurd worden, dan dient men te gaan werken met een zware achterloopmachine zoals de SPBS250 of the SP6001 om oververhitting te voorkomen van lichte handmachines.

Deze machine is tevens te gebruiken voor het nat en droog grof schuren met een Diamantkomschijf.

De maximale diameter komschijven is 125mm, dienen voorzien te zijn van een M14 aansluiting en moeten 40mm hoog zijn.

Watergevoede machines zoals deze zijn NIET te gebruiken op wanden of plafonds ivm kans op schade aan de machine en de gebruiker.

Een passende RVS koffer is apart erbij te bestellen.