3000Watt - 60 liter RVS Vloeistofzuiger met Autostop en Zuigwisser 80cm - 3 motoren VZ3001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Robuuste 3000Watt vloeistofzuiger met 3 zeer krachtige 1000Watt motors, die voorzien is met een wissersysteem zodat er zeer effectief snel vloeistoffen opgezogen kan worden. Voorzien van AUTO-stop sensor die ervoor zorgt dat als de ketel vol is met vloeistof en de vlotter de motor afsluit, dat na 12 seconden de motoren van de zuiger automatisch wordt uitgeschakeld. De zuiger is weer in te schakelen als de ketel geleegd is. Het frame is zeer kwalitatief uitgevoerd van zwaar uitgevoerde materialen. Tevens is er ook een stangenset en een 2,8 meter slang met 38mm inwendige diameter meegeleverd, zodat u de zuiger ook als een normale stof of waterzuiger kunt gebruiken. Geschikt voor het zuigen van normaal stof, water en alle niet zuurhoudende vloeistoffen.

De motoren zijn apart naar wens in te schakelen. De wisserbreedte is 80cm. Als alle drie de motoren aanstaan, dan heeft de machine een zuigkracht van 106 Ltr. per seconde. Ideaal om water, slijpsel, slurrie etc.. snel mee op te zuigen.

De container is van RVS en is makkelijk te legen door hem om te kiepen. Standaard uitgebreid accessoires pakket aanwezig. Voorzien van zéér degelijk metalen frame met rubberen wielen, om beschadigingen te voorkomen.

LET OP!!
Dit is geen M-klasse zuiger die te gebruiken voor het zuigen van Fijnstof zoals steenstof. Wordt er vervuild water opgezogen wat vrij komt bij watergevoed slijpen, polijsten of boren, dan dient de zuiger uitgerust te worden met het GELE Anti foam Filter. Dit anti foam filter zorgt ervoor dat er minimaal schuim ontstaat in de tank, wat de vlotter kan vervuilen.Klik op de volgende link voor een demo video: https://youtu.be/Z0euRDccPFQ

Dit artikel word bij aankoop enkel verstuurt naar bedrijven. Opsturen naar particulieren is niet mogelijk.

Wilt een particulier dit artikel aanschaffen, dan kan dat door het artikel af te halen in onze showroom te Lelystad.

Let op! Gebruik enkel de ketel kantelfunctie, wanneer de tank niet voller is dan 30%.

Reinig dagelijks de vlotter. Een schone vlotter zorgt ervoor dat er geen water in de motor kan worden gezogen. Schade aan de motor door stof of water (wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud aan de vlotter) valt niet onder enige garantie! Niet geschikt voor bouw of steenstof.

Wordt er vervuild water opgezogen wat vrijkomt bij watergevoed slijpen, polijsten of boren, dan dient de zuiger uitgerust te worden met het GELE Anti foam Filter. Dit anti foam filter zorgt ervoor dat er minimaal schuim ontstaat in de tank, wat de vlotter kan vervuilen.

Merk:

SPERO

Artikelnummer: VZ3001
Vermogen: 3000Watt
Aantal motoren: 2 motoren
Tank capaciteit: 60 liter
Wisserbreedte: 80cm
Onderdruk: 250 Mbar
Luchtsnelheid: 106 liter p/ sec
Hoogte: 1050mm
Tank diameter: 440mm
Lengte electrasnoer: 7 meter
Geluidsniveau: 77 dB (a)
Slang diameter inwendig: 38mm
Inclusief: stangenset, vloeistofwisser, stofwisser, smalle tuit zuigmondstuk, borstelmondstuk kort, 2.8 meter slang (38mm)
spero
VZ3001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten