3000Watt - 60 liter RVS Vloeistofzuiger met wisser 80cm - 3 motoren VZ3001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Robuuste 3000Watt vloeistofzuiger met 3 zeer krachtige 1000Watt motors, die voorzien is met een wissersysteem zodat er zeer effectief snel vloeistoffen opgezogen kan worden. Het frame is zeer kwalitatief uitgevoerd van zwaar uitgevoerde materialen. Tevens is er ook een stangenset en een 2,8 meter slang met 38mm inwendige diameter meegeleverd, zodat u de zuiger ook als een normale stof of waterzuiger kunt gebruiken. Geschikt voor het zuigen van normaal stof, water en alle niet zuurhoudende vloeistoffen.
De motoren zijn apart naar wens in te schakelen. De wisserbreedte is 80cm. Als alle drie de motoren aanstaan, dan heeft de machine een zuigkracht van 106 Ltr. per seconde. Ideaal om water, slijpsel, slurrie etc.. snel mee op te zuigen.
De container is van RVS en is makkelijk te legen door hem om te kiepen. Standaard uitgebreid accessoires pakket aanwezig. Voorzien van zéér degelijk metalen frame met rubberen wielen, om beschadigingen te voorkomen.

Klik op de volgende link voor een demo video: https://youtu.be/Z0euRDccPFQ


Let op!
Gebruik enkel de ketel kantelfunctie, wanneer de tank niet voller is dan 30%. Reinig dagelijks de vlotter. De vlotter zorgt ervoor dat er geen water in de motor kan worden gezogen. Schade aan de motor door stof of water (wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud aan de vlotter) valt niet onder enige garantie! Niet geschikt voor bouw of steenstof.
Merk:

SPERO

Artikelnummer: VZ3001
Vermogen: 3000Watt
Aantal motoren: 2 motoren
Tank capaciteit: 60 liter
Wisserbreedte: 80cm
Onderdruk: 250 Mbar
Luchtsnelheid: 106 liter p/ sec
Hoogte: 1050mm
Tank diameter: 440mm
Lengte electrasnoer: 7 meter
Geluidsniveau: 77 dB (a)
Slang diameter inwendig: 38mm
Inclusief: stangenset, vloeistofwisser, stofwisser, smalle tuit zuigmondstuk, borstelmondstuk kort, 2.8 meter slang (38mm)
spero
VZ3001
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel