17 inch 1500Watt DELUXE Natuursteen schuur & polijstmachine 1 schijfs, met watertank & extra gewicht SP1001

spero
SP1001
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De SP1001 is een extra krachtige multifunctionele 1500Watt  schuur & polijstmachine. Voor het professioneel intensief renoveren, boenen, schrobben, schuren, polijsten en onderhoud van natuurstenen, Parketvloeren, hout, betonnen, granieten & terrazzo. Tevens is er optioneel een stofafzuigring te bestellen om stofvrij droog te schuren. Door zijn extra krachtige 1500Watt motor, hogere koppel, en het extra gewicht wat op de voorzijde te monteren is, is deze machine bij uitstek geschikt voor intensief gebruik in combinatie met de 100mm natuursteen diamant polijst & schuurpads en de 17 inch vloer diamantpads. Het handvat heeft een ergonomisch model en heeft een optimale grip.
Optioneel is er ook een foam klitteband polijstpads padhouder beschikbaar waar 6 diamant polijstpads met een diameter van 100mm op gemonteerd kunnen worden om natuursteen of beton mee te schuren en af te werken. Ook kan er een stofafzuigring worden besteld die in combinatie met een M-klasse zuiger alle soorten stof kan afzuigen voor een stofvrije werking.
Compleet geleverd met: Watertank, extra gewicht, noppenpadhouder, 3 reinigingspads 16inch 1 x rood, zwart & wit

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort profesionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.

Dit artikel word bij aankoop enkel verstuurt naar bedrijven. Opsturen naar particulieren is niet mogelijk.
Wilt een particulier dit artikel aanschaffen, dan kan dat door het artikel af te halen in onze showroom te Lelystad, zodat wij een gedegen instructie kunnen geven hoe de machine gebruikt dient te worden.

Door het gebruik van het extra gewicht creĆ«ert u meer druk op het materiaal wat resulteert in een hogere glansgraad wanneer u een oppervlak wilt polijsten. Inclusief 17 inch noppen padhouder, Harde borstel houder en 3 stuks 16 inch reinigingspads.

Standaard is de machine voorzien van een watertank, en een noppen padhouder voor gebruik met de reinigings en diamond floorpads. Tevens is de machine uitgevoerd met rubberen stootrand rondom het schijfhuis wat beschadigingen helpt voorkomen. Deze machine is te gebruiken met 16 & 17 inch houders en pads.
Optioneel is er ook een foam klitteband polijstpads padhouder beschikbaar waar 6 diamant polijstpads met een diameter van 100mm op gemonteerd kunnen worden om natuursteen of beton mee te schuren en af te werken,

Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een installatie die minimaal 230Volt afgeeft en dat de groep vrij is van verdere belasting. Zorg bij gebruik van een verlengsnoer dat deze minimaal de volgende specificatie heeft van 3x 2.5mm2 . Een overbelaste/ beschadigde motor valt niet onder de fabrieksgarantie.

Artikelnummer: SP1001
Vermogen: 1500Watt - 230Volt
Geluidsniveau: 62 dB
Rotatiesnelheid: 154 t/ min
Kabellengte: 12 meter
Gewicht: 42 kg
Extra gewicht: 20 kg
Schijfdiameter: 17 inch (43cm)
Schijfopname: metallock (metalen snelsluiting)
Opbouw: aluminium cq kunststof basis
Veiligheidsklasse: 1, CE gecertificeerd
Corrosie bestendigheid: loog en zuurbestendig
Inclusief: boenmachine, watertank, extra gewicht, noppen padhouder en 1x dikke zwarte, rode en witte 16 inch reinigingspad
Gerelateerde Producten