3 Koppige TURBO Dakbrander cq onkruidbrander met Gashendel & 5mtr Slang

  • Beschrijving
  • Meer

Dakbrander cq onkruidbrander met 3 TURBO branderkoppen. Deze dakbrander is met zijn lengte van 75cm van einde brandkop tot gashendel de ideale gasbrander om een plat dak staand mee te branden of als onkruidbrander te gebruiken. Geleverd inclusief een 5 mtr gasslang met 3/8 links aansluiting koppelingen. Aangeraden wordt om de slang direct aan te sluiten op de gasfles ZONDER drukregelaar, zodat de branderkoppen over de volle druk uit de gasfles beschikken voor een goede vlam. Wel dient de gebruiker tussen de gasfles en de slang een aansluitadapter van ``shell`` naar ``3/8 L`` met een slangbreuk beveiliger te gebruiken die optioneel te koop is als bij artikel.

LEVERINGSOMVANG
3 TURBO koppen
Verbindingstuk
Handvat
Houder
Rubber slang met 3/8L aansluiting
Exclusief: steeksleutels, gasfles en drukregelaar


AFMETINGEN
Verbindingstuk: 60cm
Rubber slang: 3/8 x 5m
Koppen: Ø 50mm
Injector: Ø 1.4mm

Verbruik (per kop @ druk van 3 bar): 3120g/h
Vermogen (per kop @ druk van 3 bar): 44KW
Te gebruiken gas: Propaangas
Lengte van einde brandkop tot gashendel: 75cm
Gebruik altijd een drukregelaar op een goedgekeurde fles en afsluiter door het "Stoomwezen" en zet deze met de juiste sleutel goed vast op de flesafsluiter.

 

 

LET OP!!
Lees en begrijp de meegeleverde handleiding.
Sluit de slang altijd met twee sleutels aan op de gasbrander, 1 sleutel op de brander en de andere sleutel op de slangaansluiting. Doet u dit niet dan draait u de branderaansluiting kapot wat geen garantie is. Houd altijd een blusapparaat paraat bij uw werkplek om brand te voorkomen. Ontkoppel de gasfles en slang enkel als deze volledig leeg is. Houd open vuur uit de buurt van de slang en de gasfles en andere brandbare materialen om ongelukken te voorkomen. Controleer de gasslang op schade voor gebruik en vervang deze indien nodig. Sluit alle drukregelaars als u stopt met werken en het product opbergt.

SDB2001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten