3000Watt - 80Liter RVS tank Industrie Stof & Waterzuiger met Autostop - 3 motoren IZ3001AS

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Robuuste 3000Watt Stof & Waterzuiger, met drie zeer krachtige motors en een 80 liter roestvaststalen tank. Voorzien van een AUTO-stop sensor die ervoor zorgt dat als de ketel vol is met vloeistof en de vlotter de motor afsluit, dat na 12 seconden de motoren van de zuiger automatisch wordt uitgeschakeld. De zuiger is weer in te schakelen als de ketel geleegd is. Dit model stofzuiger is door de meegeleverde katoenen long-life zak, geschikt voor het zuigen van zand, magazijnstof, metaalsnippers, houtstof etc..  De long-life zak dient verwijdert te worden als men vloeistoffen zoals schoon en vuilwater gaat opzuigen. De container is van RVS en is makkelijk te legen door de aftapslang onderaan de tank of door gebruik te maken van de mogelijkheid om de tank te kiepen op zijn frame. Voorzien van zéér degelijk frame met rubberen wielen, om beschadigingen te voorkomen. Standaard uitgebreid accessoires pakket aanwezig. Ideaal voor op de bouw of werkplaats. Tevens geschikt om normaal kantoor of werkplaatsstof mee te zuigen door gebruik te maken van de katoenen filter.
Compleet geleverd met stangenset, borstel zuigmond, rubberzuigmond, voegenzuigmond, borstel, aftapslang, filterzak, 4.0mtr slang.

LET OP!! Dit is geen M-klasse zuiger die te gebruiken voor het zuigen van Fijnstof zoals steenstof. Deze zuiger beschikt niet over een filterklopsysteem en polyester filtercassettes, wat verplicht is bij het zuigen van Fijnstof


Let op! Gebruik enkel de ketel kantelfunctie, wanneer de tank niet voller is dan 30%. Reinig dagelijks de vlotter. De vlotter zorgt ervoor dat er geen water in de motor kan worden gezogen. Schade aan de motor door stof of water (wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud aan de vlotter) valt niet onder enige garantie! Niet geschikt voor bouw of steenstof.
Merk: SPERO
Artikelnummer: IZ3001
Vermogen: 3000Watt
Aantal motoren: 3 motoren
Tank capaciteit: 80 liter
Onderdruk: 250 Mbar
Luchtsnelheid: 120 liter p/ sec
Hoogte: 1090mm
Tank diameter: 440mm
Geluidsniveau: 77 dB (a)
Gewicht: 29 kg
Slang diameter inwendig: 38mm
Geschikt voor: nat en droog gebruik
Inclusief: stangenset, stofwisser, waterwisser, smalle tuit zuigmondstuk, borstelmondstuk kort en 4.0 meter slang (38mm)
Afmetingen: 60 x 55 x 110cm
spero
IZ3001AS
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel