17 inch 1100Watt Boen & Schrobmachine 1 schijfs, met watertank SP4001

SP4001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De SP4001 is een multifunctionele 1100Watt  krachtige boen & schrobmachine voor het renoveren, boenen, schrobben, polijsten en onderhoud van natuursteenvloeren, Parketvloeren, hout, betonnen, granieten & terrazzo voor professioneel gebruik. Deze machine is geschikt voor het gebruik in combinatie met de 16 & 17 inch reinigingspads en de diamantfloorpads.
Compleet geleverd met: Watertank, noppenpadhouder, 3 reinigingspads 16inch 1 x rood, zwart & wit. Optioneel is er ook een zachte en harde borstel leverbaar.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad.Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort profesionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.

Dit artikel word bij aankoop enkel verstuurt naar bedrijven. Opsturen naar particulieren is niet mogelijk.
Wilt een particulier dit artikel aanschaffen, dan kan dat door het artikel af te halen in onze showroom te lelystad, zodat wij een gedegen instructie kunnen geven hoe de machine gebruikt dient te worden.


Standaard is de machine voorzien van een watertank, een noppen padhouder tbv reinigingspads, schuurgaas of de diamant vloer polijstpads. Tevens is de machine uitgevoerd met rubberen stootrand rondom het schijfhuis. Te gebruiken met 16 & 17 inch houders en pads.
Artikelnummer: SP4001
Vermogen: 1100Watt - 230Volt
Geluidsniveau: 62 dB
Rotatiesnelheid: 175 t/ min
Kabellengte: 12 meter
Gewicht: 48 kg
Schijfdiameter: 17 inch (43cm)
Schijfopname: Plasticl lock (Plastic snelsluiting)
Opbouw: aluminium cq kunststof basis
Veiligheidsklasse: 1, CE gecertificeerd
Corrosie bestendigheid: loog en zuurbestendig
Inclusief: boenmachine, watertank, noppen padhouder, 1x dikke zwarte, rode en witte 16 inch reinigingspad
Gerelateerde Producten