• Beschrijving
  • Specificaties

125mm POINTY komslijpschijf met 10 segmenten. Voor het snel en effectief grove materialen te verwijderen van een ondergrond zoals Bitumen, Coatings, lijmlagen etc..
Zeer lange levensduur.
Uitgevoerd met een universeel asgat 22.23mm, waardoor deze schijf geschikt is voor bijna alle merken 125mm haakse slijpers vanaf 800Watt.

LET OP!
Zorg ervoor dat het asgat van de komschijf hetzelfde is als dat van uw machine. Is het asgat niet gelijk, dan creert dit een gevaarlijke situatie.
Bevestig de komschijf stevig vast tussen de twee flensen van uw machine met de juiste sleutels.
Ter voorkoming van overbelasting van de machine mag niet met zware druk gewerkt worden. Het eigen gewicht van de machine en een lichte druk ter geleiding van de machine dient toereikend te zijn. Om oververhitting te voorkomen dient op regelmatige basis het werk onderbroken te worden zodat bij lopende motor de komschijf kan afkoelen. Werk alleen met beschermkap voorzien van stofafzuiging en een geschikte afzuiging voor fijnstof. Draag minimaal een veiligheidsbril, stofkap, gehoorbescherming en werkhandschoenen. Komschijven met een metalen diamant segment kunnen worden geslepen met een metaalslijpsteen of kalkzandsteen wanneer de zaag- slijpcapaciteit afneemt (bot wordt).
Na een slijptijd van ca. 10 minuten moet de machine opgetild worden en ca. 10 seconden onbelast lopen. De hoge omdraaiingsnelheid in combinatie met het ontwerp van de komschijf zorgen voor een goede afkoeling. Let op dat de komschijf met niets in contact komt om (persoonlijke) schade te voorkomen.

Merk: SPERO
Artikelnummer: C-PTY125-10
Asgat: 22.23mm
Diameter: 125mm
Kwaliteit: PREMIUM
Korrel: 30
C-PTY125-10
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
!