300mm 16.8V Accu Gladde materialenVacuümzuiger DELUXE Met Rubberen Afdichtring - Drukmeter - Max: 56Kg VP2001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De SPERO 16.8 Volt VP2001 Accu vacuümzuiger cq glaszuiger/ tegelzuiger met een zuigkracht van 20Liter per minuut tot 0.8 Bar, is eenvoudig met één vinger te bedienen en is uitgerust met een Drukmeter die het verlies van zuigkracht aangeeft en een batterij indicator. Standaard uitgerust met een Rubberen afdichtring voor Glas en andere vlakke oppervlakken. De SPERO Accu vacuümheffer is te gebruiken met de daarvoor geschikte afdichtring voor het tillen van Schone, droge, stofvrije, vlakke materialen zoals: tegels, glas, natuursteen, staal, aluminium, gefineerd hout etc..
Optioneel is er een FOAM Afdichtring erbij te bestellen zodat er met de vacuümzuiger cq glaszuiger Gipsplaten, Hout, Metaal, Ruwe tegels en andere oppervlakken mee te heffen is.

De Elektronische glasdrager is voorzien van 4 metalen haakogen, zodat deze ook te bevestigen is aan een kraan of hefstelling. Als de accuzuiger een onderdruk van 0.8 Bar heeft bereikt, dan zal hij automatisch uitschakelen.

De vacuüm tegeldrager / glasdrager wordt geleverd in een handige koffer met 1 Accu en een lader die voorzien is van een Splitter om twee accus tegelijk te laden. Het maximale hefvermogen van deze SPERO elektrische vacuümheffer is 120 kg (afhankelijk van het oppervlak). Geadviseerd wordt om de zuiger tot maximaal 56 kg te belasten om de veiligheid te garanderen.

Let op! Enkel te gebruiken op 100% vlakke ondergronden waarbij de zuigkracht niet kan lekken op gaatjes, scheuren, voegen etc..

Zorg dat het rubber van de glaszuiger en de ondergrond van de tegel droog, stof en vuilvrij zijn.

Is dit niet het geval, dan zal er sneller drukverlies zijn. Dit is altijd het geval met vacuümheffers van ieder merk.

Zorg ervoor dat de batterij altijd in volgeladen toestand word opgeborgen en 1 x per maand wordt bijgeladen. Als de batterij onder de 10% lading komt, zal deze in de veiligheidsstand gaan en vervangen dienen te worden.

Afmetingen: 300x180mm

Batterij: 16.8V/2.0AH Li-ion -1 x + Duo Lader

Batterij indicator


GLASZUIGER VACUUMZUIGER TEGELZUIGER ACCU

DE SPERO VP2001 BEDIENEN:

1: Houd de Rode Aan/Uit schakelaar minimaal drie seconden ingedrukt, totdat de batterij indicator lampjes beginnen te branden. Er kunnen maximaal 4 rode Led lampjes oplichten die aangeven hoeveel de accu is opgeladen. Gebruik de vacuümzuiger enkel bij minimaal 2 oplichtende led lampen, Bij minder dan twee oplichtende led lampen dient de accu eerst volledig opgeladen te worden.

2: Om te beginnen met vacuumeren wanneer het product is ingeschakeld, plaatst de gebruiker de zuiger op het gewenste oppervlak. Vervolgens drukt de gebruiker nogmaals de aan/uit knop 1 x in en laat de schakelaar dan los om het vacuumeren te laten beginnen.

3: Bij het vacuumeren van poreuze oppervlakken zoals hout, tegels, gipsplaten, beton of karton laat u de zuiger continue aan op de vacuüm stand.

4: Wanneer er harde gladde oppervlakken zoals glas, plaatstaal, gepolijste tegels of marmer worden gelift, kan de gebruiker bij het behalen van de maximale onderdruk de vacuüm zuiger uitzetten door nogmaals 1 x de aan/uit knop ingedrukt wordt.

5: Als de vacuümzuiger zoals in stap 4 vermeld is uitgeschakeld bij het zuigen van gladde oppervlakken, zal de vacuümzuiger bij drukverlies onder de 0.7 Bar opnieuw automatisch inschakelen en vacuüm aanzuigen en ook weer vanzelf uitslaan. Bij drukverlies zal hij wederom weer automatisch inschakelen met vacuumeren en bij de volledig behaalde druk weer uitschakelen.

6: Wilt de gebruiker stoppen met vacuumeren en de vacuümzuiger verwijderen, dan dient de gebruiker (als de zuigmotor uit staat) de zwarte knop (met de vermelde tekst daarbij van ``Press 2 seconds to release``) ten minste 2 seconden ingedrukt te houden.

7: Zodra de vacuüm zuiger onderdruk vrij is en los te maken is van het oppervlak, kan de gebruiker hem weer gebruiken vanaf stap 1.

8: Kan de vacuüm zuiger geen onderdruk creëren terwijl hij aan het zuigen is, dan kan men de zuiger uitzetten door de Aan/Uit knop minimaal drie seconden ingedrukt te houden door een FULL stop te forceren.

9:Om de machine na gebruik uit te schakelen dient de rode Aan/Uit schakelaar opnieuw minimaal drie seconden ingedrukt te drukken. Zodra de Led indicatie lampjes uitgeschakeld zijn, staat het product UIT en kan deze worden opgeborgen

Merk: SPERO
Model: VP2001
Vermogen: 22 Volt
Zuigkracht: 20 Liter p/min
Maximum Vacuum: 0.8 Bar
Maximum last: 56Kg
Accu: 16.4 V - 2.0Ah
Werktijd Accu: 6-8 uur
VP2001
    Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
Gerelateerde Producten
!