300mm 16.8V Accu Glas & Tegel Vacuümzuiger DELUXE - Drukmeter - Max: 56Kg VP2001 ``Levering 01-2024``

  • Beschrijving
  • Specificaties

LET OP!!

Bestel en betaal dit PRE-order product met 5% korting. Levering geschiet begin Januari 2024.

De SPERO 16.8 Volt VP2001 Accu vacuümzuiger cq glaszuiger/ tegelzuiger met een zuigkracht van 20Liter per minuut tot 0.8 Bar, is eenvoudig met één vinger te bedienen en is uitgerust met een Drukmeter die het verlies van zuigkracht aangeeft en een batterij indicator. Standaard uitgerust met een Rubberen afdichtring voor Glas en andere vlakke oppervlakken. De SPERO Accu vacuümheffer is te gebruiken met de daarvoor geschikte afdichtring voor het tillen van Schone, droge, stofvrije, vlakke materialen zoals: tegels, glas, natuursteen, staal, aluminium, gefineerd hout etc..
Optioneel is er een FOAM Afdichtring erbij te bestellen zodat er met de vacuümzuiger cq glaszuiger Gipsplaten, Hout, Metaal, Ruwe tegels en andere oppervlakken mee te heffen is.

De Elektronische glasdrager is voorzien van 4 metalen haakogen, zodat deze ook te bevestigen is aan een kraan of hefstelling. Als de accuzuiger een onderdruk van 0.8 Bar heeft bereikt, dan zal hij automatisch uitschakelen.

De vacuüm tegeldrager / glasdrager wordt geleverd in een handige koffer met 1 Accu en een lader die voorzien is van een Splitter om twee accus tegelijk te laden. Het maximale hefvermogen van deze SPERO elektrische vacuümheffer is 120 kg (afhankelijk van het oppervlak). Geadviseerd wordt om de zuiger tot maximaal 56 kg te belasten om de veiligheid te garanderen.

Let op! Enkel te gebruiken op 100% vlakke ondergronden waarbij de zuigkracht niet kan lekken op gaatjes, scheuren, voegen etc..

Zorg dat het rubber van de glaszuiger en de ondergrond van de tegel droog, stof en vuilvrij zijn.

Is dit niet het geval, dan zal er sneller drukverlies zijn. Dit is altijd het geval met vacuümheffers van ieder merk.

Zorg ervoor dat de batterij altijd in volgeladen toestand word opgeborgen en 1 x per maand wordt bijgeladen. Als de batterij onder de 10% lading komt, zal deze in de veiligheidsstand gaan en vervangen dienen te worden.

Afmetingen: 300x180mm

Batterij: 16.8V/2.0AH Li-ion -1 x + Duo Lader

Batterij indicator


Merk: SPERO
Model: VP2001
Vermogen: 22 Volt
Zuigkracht: 20 Liter p/min
Maximum Vacuum: 0.8 Bar
Maximum last: 56Kg
Accu: 16.4 V - 2.0Ah
Werktijd Accu: 6-8 uur
VP2001
    Levertijd:10-01-2024
Bestel
Gerelateerde Producten
!