20kg Breekhamer op trolley BHT4001, in hoogte verstelbaar Excl. beitelset sterkte 55 Joule

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Deze revolutionaire breekhamer op luxe trolley pakt het zware werk slim aan en is geschikt voor vele soorten sloop- & breek werkzaamheden. Niet meer bukken of in moeilijke posities en hoeken werken die belastend zijn voor het lichaam. Dit alles dankzij een kwalitatieve trolley met een pneumatisch kantelbare hoek van 25-75 graden, een schokarm absorbeersysteem, zwaar verzinkt frame en de zeer stabiele wielen die ten alle tijden goed contact houden met de grond. Ideaal gereedschap om tegels, linolium, tapijt en alle andere materialen van een vloer te verwijderen. Over het ergonomisch ontwerp van de luxe trolley is uitermate goed nagedacht, met als doel het zware werk zo licht mogelijk te maken. De breekhamer is ook apart te gebruiken zonder de trolley. De breekhamer beschikt over twee stevige handgrepen, een brede schakelaar en een gedeeltelijk aluminium behuizing. Met de knijphendel kunt u de hoogte van de trolley pneumatisch instellen. Tevens is de breekhamer uitgevoerd met een geïntegreerde stofbescherming.
Wordt geleverd inclusief 1 kromme tegelbeitel,  Exclusief spadeset. uit de afbeelding
Zorg ervoor dat de beitel aansluiting ten alle tijde goed vettig is, zodat de beitel en de machine minder slijt of beschadigt.
Klik op de volgende link voor een DEMO video: http://www.youtube.com/watch?v=rLuC30TDoeY  

Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Let op! Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 30 seconden direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word.
Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!
De koolborstels van deze machine dienen iedere 40 werkuren vervangen te worden.
Zorg ervoor dat de beitel aansluiting ten alle tijde goed vettig is, zodat de beitel en de machine minder slijt of beschadigt.
Controleer ieder uur alle schroeven en bouten van de machine en trolley, aangezien deze kunnen lostrillen en aangedraait dienen te worden. Gebruik de hoogteverstelling van de trolley enkel wanneer de machine uit staat, anders beschadigt de gasveer vroegtijdig.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: BHT4001
Vermogen: 2000Watt
Voltage: 230Volt
Slagenergie: 55 Joule
Slagen nominaal: 1500 s/ pm
Aansluiting beitels: 30mm Hexagon lock systeem
Geluidsdruk niveau: 82 dB
Geluidsvermogen niveau: 105 dB
Vibratie breekhamer: 17,94 m/ s
Gewicht breekhamer: 20 kg
Gewicht trolley incl breekhamer: 45 kg
Afmetingen trolley: 1250 x 640 x 520mm
Kantelbare hoek trolley: 25-75 graden
Extra detail: ingebouwd schokabsoberend systeem en een duurzaam verzinkt frame
Exclusief: Beitels en Spadeset
BHT4001
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten